Σασμός - Συγκλονίζει το τελευταίο επεισόδιο για το 2023 - Θα αποκατασταθεί η σχέση Αστέρη -Μαθιού;
Media

Σασμός - Συγκλονίζει το τελευταίο επεισόδιο για το 2023 - Θα αποκατασταθεί η σχέση Αστέρη -Μαθιού;

Σασμός - Το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς για το 2023 θα είναι γεμάτο με ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις.

Ο Αντρέας Βρουλάκης ακούει συνεχώς πως υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζει για το παρελθόν και για τους Σταματάκηδες.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ και παρότι όλοι κρατούν το στόμα τους κλειστό, πηγαίνει στον Παύλο που ξέρει ότι θα του πει όλη την αλήθεια.

«Όταν πέθανε η μητέρα σου, ο Ρούσσος προσπάθησε να διορθώσει το κρίμα που είχε πάρει και έτσι αποφάσισε να αφήσει πίσω του για εσάς, τα κοπέλια της, κάτι σαν…αποζημίωση! Σας έχει αφήσει ένα κτήμα. Εκείνο που διάλεξε να φύγει η μάνα σας», του λέει ο Παυλής και ο Αντρέας γίνεται έξαλλος.

Αποφασίζει να πιάσει την Καλλιόπη και να της ξεκαθαρίσει πως θα κάνει τα πάντα για να το διεκδικήσει το κτήμα ακόμη και αν χρειαστεί να χυθεί ξανά αίμα.

Εκείνη τον ακούει και τον αγνοεί έχοντας αποφασίσει μέσα της πως τίποτα δεν θα φτάσει στα χέρια του όσο και αν προσπαθεί.

maxresdefault-(2).jpg

Σασμός

Η Αργυρώ εγκαταλείπει τον Αστέρη
Στα όριά της έχει φτάσει η Αργυρώ αφού βλέπει ότι ο Αστέρης δεν κρατά απόσταση από την οικογένειά του φέρνοντας σε κίνδυνο τόσο εκείνη όσο και το παιδί τους.

Αποφασίζει να περάσει μαζί του μία νύχτα πάθους προκειμένου την επόμενη μέρα να πάρει τον μικρό Πετρή και να φύγει από την Άνω Ποριά.

Όπως και έκανε! Δίχως να του πει τίποτα, δίχως να αφήσει ένα σημείωμα παίρνει το παιδί της και φεύγει για Αθήνα.

Ο Αστέρης βρίσκει στον υπολογιστή της ότι έχει κλείσει ακτοπλοϊκά εισιτήρια και πηγαίνει προς το λιμάνι να την προλάβει.

Δυστυχώς το πλοίο ήδη είχε φύγει, με την Αργυρώ να κρατά στην αγκαλιά της τον Πετρή και να προσεύχεται να έχουν ένα καλό ταξίδι.

thumbnail_SASMOS-Xr.Xeila-Famelh-1024x928.jpg

Σασμός

Η Στέλλα ερωτεύεται τον νέο εισαγγελέα
Μπορεί η τύχη της μέχρι στιγμής να μην της είχε χαμογελάσει στον ερωτικό τομέα, ωστόσο, ήρθε η στιγμή να γνωρίσει και η Στέλλα τον πραγματικό έρωτα.

Μόνο που η πρώτη γνωριμία δεν ήταν και η ιδανική!

Εκείνη οδηγεί αφηρημένα και πάνω στην προσπάθειά της να διαβάσει ένα μήνυμα, πέφτει στο μπροστινό αμάξι.

Από εκεί βγαίνει ο Χρήστος Γιακωβάκης, ο οποίος εκνευρίζεται και της την λέει, με τη Στέλλα να προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να του ζητά να φωνάξει την τροχαία.

Εκείνος αρνείται και φεύγει από το σημείο! Η Στέλλα πηγαίνει στο τμήμα και βρίσκει στον Αντώνη και του λέει για τον «γρουσούζη» που έπεσε πάνω της.

Πού να ήξερε, όμως, ότι ο Χρήστος είναι ο νέος εισαγγελέας της Κρήτης και θα ξαναβρεθούν στο ίδιο γραφείο;

sasmos-i-stella-antimetopi-me-mia-megali-krisi_1685704279.jpg

Σασμός

Ο Μανόλης σώζει τον Μαθιό από τη φυλακή
Ο Μαθιός βρίσκεται στη φυλακή λόγω του ότι πήρε πάνω του τον φόνο του Λάζαρου για να γλιτώσει τη Βασιλική.

Όταν γίνεται γνωστή η ώρα θανάτου του Λάζαρου, ο Μανόλης συνειδητοποιεί ότι ο Μαθιός είναι αθώος μιας και τον είχε δει έξω από το σπίτι του.

Πηγαίνει άρον άρον στον Φραγκιαδάκη και του λέει ότι τον είδε να μιλά με τον νεκρό πατέρα του και στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι.

Η κατάθεσή του γίνεται δεκτή και ο Μαθιός αποφυλακίζεται αλλά οι υποψίες ότι κάποιον καλύπτει γίνονται όλο και πιο έντονες.

manolis-mathios-sasmos-antigrafo.jpg

Σασμός

Αστέρης και Μαθιός αποκαθιστούν τη σχέση τους
Ο Αστέρης έβαλε σε μαύρη λίστα τον Μαθιό όταν έμαθε ότι έχει διαπράξει φόνο και κράτησε όσο μπορούσε τις αποστάσεις του.

Μάλιστα, σταμάτησε να τον θεωρεί αδελφό του και του τόνισε πως αυτό θα αλλάξει εφόσον και αν πάει να παραδοθεί.

Ο Μαθιός του υποσχέθηκε ότι θα το κάνει και του ζήτησε να προσέχει τη Βασιλική αν πάθει κάτι.

Στο άκουσμα των λεγομένων του, ο Αστέρης άρχισε να μαλακώνει και κάπως έτσι θα σταθεί ξανά δίπλα του.

be932f79-lalos.jpg

Σασμός

Παρότι η Αργυρώ ήταν εναντίον όλων, ο Αστέρης θα αποκαλέσει ξανά αδελφό του τον Μαθιό και οι σχέσεις τους θα είναι όπως πριν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved