Κουτροκόη: H επέμβαση που απέτυχε, η συνεργασία που δεν θέλει να θυμάται και ο πρόσφατος χωρισμός
Media

Κουτροκόη: H επέμβαση που απέτυχε, η συνεργασία που δεν θέλει να θυμάται και ο πρόσφατος χωρισμός

H Ντόρα Κουτροκόη μίλησε στο Happy Day για το τέλος της συνεργασίας της από τον ΣΚΑΪ και το σοβαρό χειρουργείο που απέτυχε και είχε ως αποτέλεσμα χάσει τη φωνή της για 40 ημέρες.

Αρχικά η δημοσιογράφος ανέφερε: «Περνάω πολύ καλά, ήθελα πάντα να πετύχω τον στόχο μου και να πάω στη ζώνη 10 με 1. Ήμουν πάντα πρωί, αξημέρωτα, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο. Είναι μία ωραία προσπάθεια που κάνουμε με τον Νίκο Υποφάντη στο Action 24. Στην εκπομπή μου αρέσουν περισσότερο τα πολιτικά».

dorakoi_1696587009_3207526776556346909_355772207.webp

Και πρόσθεσε: «Ήταν να ξεκινήσω τον Φεβρουάριο στο Action 24, μετά το τέλος της συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΪ. Μπήκα κι έκανα μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές, γιατί είχα πάρα πολλά προβλήματα. Τότε ο γιατρός μου είχε πει ότι σε 15 ημέρες θα είμαι περδίκι και θα μπορώ να κάνω κανονικά την εκπομπή. Ήμουν σε αφωνία και χρειάστηκε να πάω για λογοθεραπεία και να κάνω μαθήματα φωνητικής. Απέτυχε η επέμβαση, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ.»

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Έχασα τη φωνή μου για 40 ημέρες και δε μπορούσα να μιλήσω ούτε για τα απλά. Αφαίρεσαν περισσότερη βλεννογόνο από όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα η φωνή να μη μπορεί να βγει. Υπήρξε και ο κίνδυνος να μη ξεκινούσα ούτε τον Μάιο στο Action 24”».

Και για το τέλος της συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, είπε: «Ήμουν στον ΣΚΑΪ; Δεν το θυμάμαι καν. Οι συμπαρουσιαστές μου, Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος δεν με πήραν τηλέφωνο. Είμαι από το ’98 σε αυτήν την δουλειά, ίσως είναι το μόνο κομμάτι αυτής της δουλειάς που δεν θυμάμαι. Και να το θυμόμουν, δεν θα ήθελα να το θυμάμαι. Δεν είχα ποτέ απάντηση για το τι έφταιξε. Η κουβέντα που μου είχε πει η επικεφαλής ήταν ότι “τελικά τα τρία άτομα δεν μας βγήκαν”. Μετά τον ΣΚΑΪ, φοβήθηκα ότι θα μείνω εκτός. Δε νομίζω ότι σκέφτηκε κανείς ότι μεγαλώνω ένα παιδί. Δοκιμάστηκαν πολύ τα όριά μου».

Και η Ντόρα Κουτροκόη αποκάλυψε: «Είμαι μόνη κατ΄ επιλογήν, είμαι μόνη εδώ και κάποιο διάστημα... Δεν έφτασα κοντά στο να ξαναπαντρευτώ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved