Εξερράγη η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα»: «Τι κάνω εγώ εδώ πέρα; Mη με συγχύζετε!»
Media

Εξερράγη η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα»: «Τι κάνω εγώ εδώ πέρα; Mη με συγχύζετε!»

Πανικός δημιουργήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής το πρωί της Πέμπτης (7-12) με αφορμή την υπόθεση της 43χρονης στη Σαλαμίνα. Καλεσμένος ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφέρθηκε στη χρήση του panic button ενώ στο πλατό καλεσμένοι και ο Δημήτρης Σούρας αλλά και ο Νίκος Βασιλάκος, συνεργάτης του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

kainourgiou-(1).jpg

Κι ενώ η κουβέντα ξεκίνησε με ηρεμία μέσα σε λίγα λεπτά άρχισαν να μιλάνε όλοι μαζί με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει κανείς τι ακούγεται στον «αέρα».

Η Κατερίνα Καινούργιου κάνοντας τον «διαιτητή» διέκοψε την κουβέντα κι εμφανώς αναστατωμένη με όλο αυτό, είπε: «Κύριε Σούρα, δυο λεπτά! Παιδιά, μην με συγχύζετε! Μα σας παρακαλώ, αφήστε με να δώσω τον λόγο! Τι κάνω εγώ εδώ πέρα; Απ’ τα εμπορικά διακοσμητική είμαι; Αφήστε με! Αφήστε με!».

kainourgiou-(2).jpg

«Τι «χαλάρωσε» ρε Θέμη; Δεν καταλαβαίνει ο τηλεθεατής τίποτα τόση ώρα! Μιλάνε όλοι μαζί λες και είμαστε εδώ πέρα δεν ξέρω τι», απάντησε στον Θέμη Μάλλη, ο οποίος προσπαθούσε από το ακουστικό να την ηρεμήσει.
Λύση σε όλο αυτό ήρθαν κι έδωσαν τα πρώτα πλάνα του Ερντογάν από το Προεδρικό Μέγαρο.

«Μαντέψτε τι θα κάνω τώρα. Θα πάω στο Προεδρικό Μέγαρο. Κλείστε τους, σας παρακαλώ. Κλείστε τους τον ήχο, γιατί δεν γίνεται αλλιώς, θα μιλάνε συνέχεια».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved