Παύλου για Γερονικολού «Δεν γίνεται να απαξιώνεις έναν χώρο και να λες ότι δεν είναι επάγγελμα»
Media

Παύλου για Γερονικολού «Δεν γίνεται να απαξιώνεις έναν χώρο και να λες ότι δεν είναι επάγγελμα»

Τις πρόσφατες δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού αναφορικά με το επάγγελμα του παρουσιαστή, σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Breakfast @Star ανέφερε πως:

geronikolou-eteoklis-(3).jpg

«Διαφωνώ στο ότι η παρουσίαση είναι χόμπι. Είναι επάγγελμα. Είπε ότι αν βγάλουμε τις ειδήσεις, οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει κάτι στην τηλεόραση. Αν όπου «ειδήσεις» βάλουμε «Επίδαυρο», είναι το ίδιο; Είναι κάτι που με αφορά και θα απαντήσω, γιατί δεν είμαι ούτε 20 χρόνια παρουσιαστής, ούτε πτυχίο δημοσιογραφίας έχω. Έχω μπει όμως σε έναν χώρο που έχω απόλυτο σεβασμό για το πού βρίσκομαι και δεν μπορώ να αναγνωρίσω ότι οι άνθρωποι που κάνουν τόσα χρόνια ψυχαγωγία έχουν ένα συν, ένα αβαντάζ», είπε για να καταλήξει:

«Δεν γίνεται να απαξιώνεις έναν χώρο και να λες ότι δεν είναι επάγγελμα. Αυτό το πράγμα είναι προκλητικό. Είμαι σε έναν χώρο που δεν έχω πτυχίο αλλά το κυνηγάω να είμαι καλός, να πουν ότι πήρα την ευκαιρία και την αξίζω. Η πόρτα δεν κρατιέται έτσι ανοιχτή όμως»

Δες το απόσπασμα

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Γερονικολού είχε πει πως:

«Δεν με ενδιαφέρει να κάνω εκπομπή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το θέατρο. Διψάω! Δεν μπορώ να μπω σε μια άλλη διερεύνηση να κάνω εκπομπή. Δεν είναι στο μυαλό μου. Δεν είμαι καθόλου κατά! Η παρουσίαση δεν είναι και επάγγελμα, παρουσιαστής καλός μπορείς να γίνεις επειδή έχεις μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και καλό λόγο. Τα στοιχεία που κάνουν έναν άνθρωπο καλό παρουσιαστή – δεν μιλάω για ενημέρωση και ειδήσεις – είναι πολύ υποκειμενικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι ένας καλός παρουσιαστής»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved