Νίκος Συρίγος: «Δέχτηκα πρόταση και από άλλες εκπομπές. Οι κόρες μου μού είπαν να πάω στη Σίσσυ»
Media

Νίκος Συρίγος: «Δέχτηκα πρόταση και από άλλες εκπομπές. Οι κόρες μου μού είπαν να πάω στη Σίσσυ»

Οδός Ζαρίφη 2: Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τηλεόραση, για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και για τις κόρες του.

Η Κατερίνα Ζαρίφη εντυπωσιάστηκε όταν τον είδε ανανεωμένο και αδυνατισμένο και εκείνος αποκάλυψε ότι κάνει χωρίς να το επιδιώκει τη διαλειμματική δίαιτα καθώς τρώει μόλις μία φορά την ημέρα.

«Εγώ είμαι δημοσιογράφος από το 1994. Βγάζω το ψωμί μου με τις λέξεις πάρα πολλά χρόνια. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το κάνω τηλεοπτικά και το έκανα τώρα. Είναι ωραίο ότι σε μαθαίνει ο κόσμος και μπορείς να πεις τις ιδέες σου σε λίγο πιο ευρύ κοινό. Η αλήθεια είναι ότι με τα site της DPG και ειδικά με το newsbomb που είναι πολύ μεγάλη η επισκεψιμότητα, ό, τι και να γράψεις φτάνει εκεί που θέλεις», είπε ο Νίκος Συρίγος και συνέχισε:

«Πιέζομαι λίγο η αλήθεια είναι στην τηλεόραση. Ο φακός της τηλεόρασης λίγο σε δυσκολεύει, προσπαθώ ωστόσο αυτό που θέλω να πω να το λέω, χωρίς να πιέζομαι και να παιδεύομαι ιδιαίτερα».

1701959623681-112248232-syrigos.jpg

Ο Νίκος Συρίγος.

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Τρέμω αλλά δεν θέλω να φυτέψω τον σπόρο του τρόμου στις καρδιές των κοριτσιών μου. Θέλω να έχουν την ελευθερία της επιλογής. Αυτό που τους έχω πει είναι ότι "πριν σας σεβαστεί ο άλλος φροντίστε να σέβεστε εσείς τους εαυτούς σας.

Προσπαθώ να είμαι πάντα παρών στα παιδιά μου όχι όμως πάνω κατά πάνω ώστε να τα πνίξω. Θέλω να ξέρουν ότι ακόμα κι αν έχω φύγει από το σπίτι, είμαι εκεί! Δεν θέλω να είμαι φίλος με τα κορίτσια, θέλω να είμαι ο μπαμπάς τους και να μην περάσει αυτή η διαχωριστική γραμμή να τα λέμε όλα».

«Εκείνο το καλοκαίρι που μου ήρθε η πρόταση από τη Σίσσυ, μού ήρθε πρόταση και από κάποιες άλλες εκπομπές, παραδόξως γιατί εγώ την είχα ξεγράψει την τηλεόραση, νόμιζα ότι μου κάνανε φάρσα. Δεν το περίμενα. Ρώτησα τα κορίτσια και μου είπαν "μπαμπά στη Σίσσυ" και πήγα στη Σίσσυ», τόνισε στη συνέχεια.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Νίκου Συρίγου στο βίντεο που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved