Ο πρώτος από εμάς: O Άλκης αποκαλύπτει στην Έλσα ότι αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της Κάτιας
Media

Ο πρώτος από εμάς: O Άλκης αποκαλύπτει στην Έλσα ότι αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της Κάτιας

Ο πρώτος από εμάς - Η Έλσα μαθαίνει πλέον τη μεγάλη αλήθεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της Κάτιας και ζητά σθεναρά από τον Άλκη να λάβει αποφάσεις σχετικά με το επερχόμενο μωρό.

Η δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» έρχεται απόψε στις 22:30, με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ, ΠΕΜΠΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 22:30

Όσο η Σοφία συμφιλιώνεται με την Έλενα και την Κάτια, μετά το μυστικό που της κράτησαν κρυφό, η Έλσα μαθαίνει πια τη μεγάλη αλήθεια, σχετικά με την εγκυμοσύνη της Κάτιας. Ενώ ο Αλέξης ψάχνει συμμάχους μετά την απομάκρυνση του Φίλιππου, ο Φίλιππος φαίνεται να γεφυρώνει το χάσμα με τα παιδιά του. Η ξαφνική επίσκεψη της Αθηνάς και του Στέφανου θα αιφνιδιάσει τον Άλκη, την ώρα που η εμφάνιση της Χαράς θα κάνει τον Νικόλα να ενθουσιαστεί. O Κοσμάς είναι αποφασισμένος να πει στη Σοφία την αλήθεια για την απόλυσή του. Μια άβολη συνάντηση, θα φέρει αντιμέτωπους για ακόμη μια φορά τον Νικόλα με την Έλενα,

Δείτε το trailer:

Ο πρώτος από εμάς - Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η Κάτια και ο Άλκης έχουν χαρμόσυνα νέα για την εγκυμοσύνη της Κάτιας, την ώρα που ο Έβαν λείπει ακόμη στο εξωτερικό. Ο αναπάντεχος χωρισμός της Έλενας θα την ταρακουνήσει. Θα ξαναπέσει στην αγκαλιά του Νικόλα; O Κοσμάς προσπαθεί να κρύψει την απόλυσή του από την τράπεζα, ενώ οι προσπάθειες του Φίλιππου να έρθει πιο κοντά με τους γιους του, φαίνονται να βρίσκουν εμπόδια. Ο Μάριος και η Έλσα ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί, με τον Άλκη να τους κάνει τσακωτούς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved