Μαρία Κατσανδρή - Μουρμούρα: «Η Ζουζού θα φέρει τον Μηνά πιο κοντά της »
KOSMAS KOUMIANOS
Media

Μαρία Κατσανδρή - Μουρμούρα: «Η Ζουζού θα φέρει τον Μηνά πιο κοντά της »

Η Μαρία Κατσανδρή πρωταγωνιστεί στον 11ο κύκλο της επιτυχημένης κωμικής σειράς του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» υποδυόμενη τη Ζουζού.

Η ηθοποιός, που βρίσκεται στο πλευρό του Αντώνη Αντωνίου, αποκαλύπτει τα πάντα για τον ρόλο της αλλά και εξελίξεις της σειράς.

Maria-Katsandrh-Antwnhs-Antwnioy.jpg

Φέτος η επιτυχημένη κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» προβάλλεται ανανεωμένη στη συχνότητα του ALPHA και κρατάτε έναν από τους νέους βασικούς ρόλους. Πώς νιώθετε που αποτελείτε πλέον μέρος της μακροβιότερης κωμωδίας της ελληνικής τηλεόρασης;

Το πρωταρχικό συναίσθημα που αισθάνομαι είναι πολλή χαρά που είμαι μέρος αυτής της εξαιρετικής δουλειάς. Ταυτόχρονα,-νιώθω και ευγνωμοσύνη προς τους ανθρώπους οι οποίοι μου εμπιστεύτηκαν αυτόν τον ρόλο.

Το καλοκαίρι είχε γίνει πολύς λόγος και γράφτηκαν διάφορα ρεπορτάζ για τη νέα τηλεοπτική παρτενέρ του Αντώνη Αντωνίου. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Η αλήθεια είναι ότι με πρότεινε για τον ρόλο η υπεύθυνη της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» από το τμήμα μυθοπλασίας του ALPHA. Η πρόταση έγινε και η υπέροχη παραγωγή την αποδέχθηκε. Ύστερα πραγματοποιήθηκε μία σχετική οντισιόν, όλα πήγαν εξαιρετικά και κάπως έτσι βρέθηκα στην οικογένεια της «Μουρμούρας»

Στη σειρά βλέπουμε τη Ζουζού να διεκδικεί χώρο στη ζωή του Μηνά. Θα καταφέρει να τον φέρει κοντά της;

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον πείσει για το ενδιαφέρον που νιώθει για εκείνον. Τελικά, θα καταφέρει να τον φέρει πιο κοντά της, αλλά ίσως χρειαστεί τη βοήθεια τρίτων…

Antwnhs-Antwnioy.jpg

Ο Βαγγέλης θα συνεχίσει να τη βοηθάει;

Βέβαια θα συνεχίσει να τη βοηθάει. Ο Βαγγέλης μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία διότι νοιάζεται πολύ για τον Μηνά και ταυτόχρονα έχει καταλάβει ότι η Ζουζού δεν «παίζει», αλλά έχει πραγματικά συναισθήματα.

Ο σκοπός της Ζουζούς είναι να γίνει ζευγάρι με τον Μηνά;

Η Ζουζού ονειρεύεται να μπει στην καρδιά του Μηνά και να γίνει κομμάτι της ζωής του. Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι δύσκολο. Οπότε ο σκοπός της είναι να μπορέσει να πείσει τον Μηνά ότι νοιάζεται γι' αυτόν πραγματικά.

Άρα τρέφει αληθινά αισθήματα; Δεν είναι απλώς μια συμπάθεια ή ένας ενθουσιασμός;

Όχι, δεν είναι απλώς συμπάθεια ή ενθουσιασμός. Αυτό που υπάρχει είναι πραγματικό ενδιαφέρον. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η Ζουζού είναι ένας ώριμος άνθρωπος που ξέρει τι θέλει από τη ζωή.

Ποια χαρακτηριστικά διέκρινε και αγάπησε στον Μηνά;

Ο Μηνάς έχει πολλές αρετές. Είναι ένας άνθρωπος τρυφερός, ευγενικός, ευθύς, σοβαρός. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, τα οποία είναι σπάνια, την έχουν συγκινήσει.

Θα τους δούμε να γίνονται ζευγάρι;

Για να δούμε... (Γελάει.) Η Ζουζού πολύ θα το επιθυμούσε.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved