Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης παραδίνεται στην Αστυνομία
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης παραδίνεται στην Αστυνομία

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος και η Μιράντα μαθαίνουν ότι βρέθηκε το πτώμα της Λιζέτας και αναστατώνονται.

Παράλληλα, ο Αποστολής παραδίνεται στην Αστυνομία, λέγοντας ψέματα στην κατάθεσή του. Στον μοναδικό που λέει την αλήθεια είναι ο Πάρης...

Η Στέλλα έχει επιστρέφει από την κλινική και ζητάει συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στο σπίτι των Μπουραντάδων. Όλοι ανοίγουν την αγκαλιά τους να την υποδεχθούν, εκτός από τη Βικτώρια, που αρχίζει να μη βλέπει με καλό μάτι τη συμπάθεια που της δείχνει πια ο Χριστόφορος Παράλληλα, ο Ντίνος, παρά τις αντιρρήσεις της Μιράντας, προτείνει τελικά στον Σίμο να εξαγοράσει το μερίδιό του στον «Παράδεισο».

paradeisos.jfif

Ο τελευταίος, όμως, δεν το δέχεται. Από την άλλη, ο Αποστολής, μετά την ενέδρα της Αστυνομίας, είναι απογοητευμένος από την προδοσία του Πάρη και επιστρέφει στη Μάγια, η οποία είναι το μοναδικό άτομο που μπορεί να εμπιστευτεί. Τη στιγμή που οι δυο τους έρχονται πιο κοντά και φιλιούνται, ο Φώτης τούς πιάνει στα πράσα και εξαγριώνεται. Πάνω στον θυμό του, προσπαθεί να εκδικηθεί τον Αποστόλη και να τον μαχαιρώσει. Όμως, τότε, μπαίνει μπροστά η Μάγια θέλοντας να τον προστατεύσει και τραυματίζεται. Εν τω μεταξύ, ένα δυσάρεστο γεγονός κλονίζει τον Ντίνο και τη Μιράντα, που κάνουν ό,τι μπορούν για να σταθούν στα πόδια τους. Συγκεκριμένα, βρίσκουν το πτώμα της Λιζέτας και ο Ντίνος θεωρεί ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη δολοφονία της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Σύρμω βλέπει τη Ζαχαρούλα με τον Βύρωνα και δίνει εντολή στον Βλησσάρη να γίνει η σκιά της και να την παρακολουθεί.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved