Στα σύνορα: Το πτώμα του Αποστόλη μεταφέρεται στην Ελλάδα!

Στα σύνορα

CactuSoup
Media

Στα σύνορα: Το πτώμα του Αποστόλη μεταφέρεται στην Ελλάδα!

Στα σύνορα: Ο Στέλιος, ο Αντώνης και ο Βαγγέλης προσπαθούν να μεταφέρουν το άψυχο σώμα του Αποστόλη στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, η Γιαννούλα μαθαίνει για το πτώμα, ενώ θέλει να εκμεταλλευτεί τον μητροπολίτη για προσωπικό της όφελος. Από την άλλη, ο Στέφανος προκαλεί τον Ηρακλή και τον Περικλή σε αγώνες.

Γιαννούλα συνέρχεται από την υποτιθέμενη αμνησία και όλοι στο σπίτι ανακουφίζονται με αυτή την εξέλιξη, καθώς εδώ και πολύ καιρό η κατάστασή της προκαλούσε αναταραχές και καθυστερήσεις στη ζωή και στη δράση της οικογένειας και της επιχείρησής τους. Στο μεταξύ, ο Στέλιος, ο Αντώνης και ο Βαγγέλης έχουν βρει τον Αποστόλη νεκρό και προβληματίζονται για το τι πρέπει να κάνουν με το άψυχο σώμα του. Έτσι, αποφασίζουν να τον μεταφέρουν στην Ελλάδα, αλλά το αυτοκίνητο με το πτώμα ως διά μαγείας εξαφανίζεται. Λίγο αργότερα, αφού εντοπίζουν το όχημα, καταφέρνουν τελικά να περάσουν τον Αποστόλη στην Ελλάδα, ενώ η Γιαννούλα μαθαίνει από την Ελένη για το πτώμα. Ωστόσο, η πονηρή γιαγιά έχει να ασχοληθεί και με τις δικές της σοβαρές δουλειές.

LOGO-STA-SYNORA-(2).jpg

Επεξεργάζεται, λοιπόν, μια ιδέα, η οποία θα τη διευκολύνει να ξεκινήσει και πάλι τις παράνομες ασχολίες της και αυτή δεν είναι άλλη από το να εκμεταλλευτεί τον μητροπολίτη. Για να επιτύχει κάτι τέτοιο, όμως, χρειάζεται τη βοήθεια του πατέρα Αριστείδη. Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος προκαλεί τον Ηρακλή και τον Περικλή σε αγώνες ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες. Στη διάρκεια των αγώνων, ο Νικόλας μαθαίνει ότι ο λόγος που ο Ηρακλής θέλει να γίνει δασοπυροσβέστης και περνάει τη δοκιμασία είναι για χάρη της Ιωάννας.

Τότε, το παιχνίδι ξεφεύγει εντελώς. Παράλληλα, ο Νικόλας και ο Στέφανος αφήνουν τον Ηρακλή να περάσει τη νύχτα επάνω στη στέγη ενός ερειπωμένου κτιρίου. Ο πατέρας Αριστείδης ετοιμάζει δείπνο με τον μητροπολίτη για να τον γνωρίσει η Γιαννούλα. Το δείπνο βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά η Γιαννούλα δεν φαίνεται να κερδίζει τη συμπάθεια του μητροπολίτη, ο οποίος αντιθέτως βρίσκει πολύ ευχάριστη την παρέα του Ηρακλή με τον οποίο συνομιλούν συνέχεια. Την ίδια ώρα, ο Στέλιος ανακαλύπτει το κρυφό σχέδιο που έχουν ζωγραφισμένο επάνω τους οι λαθραίες πορσελάνες, τη στιγμή που αυτές χρησιμοποιούνται στο δείπνο...

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved