Ευγενία Κανάκη: Η κόρη του Αντώνη έχει γενέθλια: «Σε λατρεύω ως εκεί που δεν υπάρχει»

Ο Αντώνης Κανάκης.

Media

Ευγενία Κανάκη: Η κόρη του Αντώνη έχει γενέθλια: «Σε λατρεύω ως εκεί που δεν υπάρχει»

Ράδιο Αρβύλα: Η κόρη του Αντώνη Κανάκη, Ευγενία, έχει τα γενέθλιά της και δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει η εκπομπή με ευχές.

Ο παρουσιαστής που δεν μπορεί να κρύψει την αδυναμία που έχει στην μικρή του, έστειλε και τηλεοπτικά τις πιο όμορφες ευχές του στο πιο σημαντικό πλάσμα της ζωής του.

«Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσουμε με κάτι προσωπικό γιατί σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια καθόμουν σε αυτήν εδώ την καρέκλα, φορούσα ένα ροζ πουκάμισο, είχα ένα χαμόγελο το οποίο πρέπει να είχε περάσει τα αυτιά μου και αν έχει φτάσει εδώ πίσω, σαν χάχας και έπαιζα κάθε τρεις και λίγο αυτό εδώ το τραγούδι.

kanakhs.jpg

Ο Αντώνης Κανάκης.

Γιατί σαν σήμερα, πριν από επτά χρόνια, γεννήθηκε το κοριτσάκι μου που αυτή τη στιγμή είναι στο σπίτι και παρακολουθεί και θέλω να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά! Σ’ αγαπάω κοριτσάρα μου! Σε λατρεύω ως εκεί που δεν υπάρχει. Ξέρεις εσύ...», είπε ο Αντώνης Κανάκης και συνέχισε:

«Το πιο καλό, το πιο έξυπνο, το όμορφο κορίτσι! Εντάξει, σταματάω… Σταματάω… Χρόνια πολλά, Ευγενία μου! Σε λατρεύω! Είναι και ο άλλος μούργος, ο Τζονάρας, τώρα εκεί κάπου και βλέπει».

Δείτε το απόσπασμα από το Ράδιο Αρβύλα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved