Γιαννούτσος για την Eurovision: Τρελάθηκε ο κόσμος γιατί δεν πήρε 10 η Κύπρος,μου έστελναν “ψόφους”
Media

Γιαννούτσος για την Eurovision: Τρελάθηκε ο κόσμος γιατί δεν πήρε 10 η Κύπρος,μου έστελναν “ψόφους”

Ο Τάκης Γιαννούτσος μίλησε στο Happy Day για τον συνεργάτη του, Θοδωρή Βαμβακάρη, την εκπομπή τους στην ΕΡΤ που διεκόπη αλλά και τις αντιδράσεις με το τραγούδι της Κύπρου και του Andrew Lamprou στην Eurovision 2022 μιας και ήταν στην ελληνική επιτροπή που βαθμολόγησε  το κυπριακό τραγούδι.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι 27 χρόνια σερί πρωινό με τον Θοδωρή, τον κουμπάρο μου…»

Και για το Αυτός και ο άλλος, είπε: «Οι εκπομπές στην ΕΡΤ σταμάτησαν λόγω εκλογών και η δική μας έχει μείνει μέσα σε μία αδράνεια. Δεν έχει ειπωθεί αν θα κάνουμε κάτι. Γενικά κάτι θα κάνουμε ή με την ΕΡΤ ή με άλλο κανάλι, συζητάμε».

Και σε άλλο σημείο δήλωσε για την Eurovision: «Ακούσαμε τα τραγούδια και μας είχε ζητηθεί να βαθμολογήσουμε με βάση με αυτό που ακούσαμε. Σε κάποια βάλαμε 5, σε κάποιους μηδέν. Δεν μας άρεσε εκείνο το τραγούδι (σ.σ. του Άντριου Λάμπρου) και τρελάθηκε ο κόσμος γιατί δεν πήρε 10 από την επιτροπή η Κύπρος. Αν μας είχαν πει από την αρχή “παιδιά εσάς επέλεξε η EBU να είστε η επιτροπή που θα ψηφίσετε αλλά στην Κύπρο θα βάλετε 10”, εγώ θα τους έλεγα δεν πάω. Θες εμένα για την κρίση μου, αλλιώς βάλε εσύ βαθμό. Και βέβαια δέχτηκα αρνητικά μηνύματα, πολύ αρνητικά, “ψόφους” και τέτοια».

giannoutsos-eurovision.jpg

Και υπογράμμισε: «Με περνάνε συνέχεια για γυναίκα στο τηλέφωνο ειδικά όταν παίρνουν εταιρείες για έρευνες».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved