Κατέρρευσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλώντας για τον Καρρά: «Είχε ξαναπεράσει δύσκολα και ήμουν εκεί…»
Media

Κατέρρευσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλώντας για τον Καρρά: «Είχε ξαναπεράσει δύσκολα και ήμουν εκεί…»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που μιλούσε για τον Βασίλη Καρρά και ζήτησε για λίγο να διακοπεί η συνέντευξη που έδινε σε δημοσιογράφο της εκπομπής, Το πρωινό.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου υπέγραψε συμβόλαιο με την Heaven Music και έκανε δηλώσεις.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος τη βοήθησε πολύ στην καριέρα της και αυτό το διάστημα περνά μία περιπέτεια υγείας: «Δεν έχω μιλήσει με τον Βασίλη, δεν έχω καταφέρει και η πρόθεσή μου είναι να πάω στο χωριό της Ειρήνης άμεσα και να τον δω από κοντά. Τον αγαπώ πολύ, τον έχω στην καρδιά μου και εύχομαι να νικήσει… ότι το πολεμά… Συγκινούμαι πολύ…».

irini-gia-karra.jpg

Και εκείνη τη στιγμή ζήτησε για λίγο να σταματήσουν την εγγραφή της συνέντευξης.

Μετά από λίγο η Ειρήνη Παπαδοπούλου συνέχισε λέγοντας: «Θα ήθελα να τον δω από κοντά, αλλά το οικογενειακό περιβάλλον τον προστατεύει και το σέβομαι αυτό! Στο παρελθόν που είχε περάσει ξανά δύσκολα, ήμουν εκεί στο πλευρό του, γνωρίζω τη γυναίκα του, αυτό το θαυμάσιο πλάσμα που είναι στήριγμά του και δύναμή του. Προσεύχομαι για τον Βασίλη και τον αγαπώ πάρα πολύ. Στο παρελθόν με είχε αγκαλιάσει με τις φτερούγες του…» και εκεί ξέσπασε σε λυγμούς και διέκοψε τη συνέντευξη.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved