Στα Σύνορα – Δανάη Τάγαρη: Τα γυρίσματα, η συνεργασία και ο ρόλος της Φανής
Media

Στα Σύνορα – Δανάη Τάγαρη: Τα γυρίσματα, η συνεργασία και ο ρόλος της Φανής

Η Δανάη Τάγαρη μιλάει για τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά του STAR «Στα σύνορα», που έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς και για τη συνεργασία της με ξεχωριστούς συντελεστές.

Φέτος, συμμετέχεις στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Στα σύνορα». Πώς βιώνεις αυτή τη συνεργασία;

Η αλήθεια είναι πως το κλίμα στα «Σύνορα» είναι εξαιρετικό. Από κάθε άποψη. Υπάρχει άψογη συνεργασία και πολλή αγάπη γι’ αυτή τη δουλειά. Γελάμε πάρα πολύ στα γυρίσματα. Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι και ορεξάτοι.

tagari2.jpg

Δίπλα σου, βρίσκονται σπουδαίοι ηθοποιοί, με μεγάλη πορεία στο θέατρο και στην τηλεόραση. Αποτέλεσε αυτό ένα σημαντικό στοιχείο που σε ώθησε να πεις το «ναι»;

Είπα το «ναι» στη δουλειά πριν καν μάθω ποιοι ηθοποιοί θα συμμετέχουν. Και μόνο που θα δούλευα με τον Βασίλη Θωμόπουλο, έναν σκηνοθέτη με τόση εμπειρία και επιτυχίες στην πλάτη του, ήταν κάτι απίστευτο για μένα. Μετά, έμαθα και τους ηθοποιούς και ομολογώ πως μου κόπηκαν τα πόδια.

Υποδύεσαι τη Φανή, τη μεσαία εγγονή της γιαγιάς Γιαννούλας. Πες μας λίγα λόγια για τον ρόλο σου...

Η Φανή είναι ένα κορίτσι που τα πηγαίνει καλά με όλους. Θέλει να βλέπει τους αγαπημένους της ανθρώπους ευτυχισμένους και θα προσπαθήσει να βοηθήσει όπως μπορεί κάποιον που έχει πρόβλημα. Είναι ένα γνήσια καλοπροαίρετο πλάσμα. Είναι ευγενική, ντροπαλή, ειλικρινής και λίγο αγχώδης, κάτι που μερικές φορές τής δημιουργεί πρόβλημα, όταν για παράδειγμα, πρόκειται να κρατήσει κάποιο μυστικό. Ακόμη και στις αιχμές της, όταν νευριάζει ή γίνεται ειρωνική, διακατέχεται από μια γλυκύτητα. Το μεγάλο της πάθος είναι... ο πατέρας Αριστείδης.

Στη διαμόρφωση του χαρακτήρα της Φανής έπαιξε ρόλο ο τρόπος που μεγάλωσε;

Σίγουρα. Έχει μεγαλώσει σε μια μεγάλη οικογένεια, στην οποία υπάρχει πάρα πολλή αγάπη. Σημείο αναφοράς εννοείται πως αποτελεί η γιαγιά Γιαννούλα, πού είναι πολύ ισχυρή παρουσία.

tagari.jpg

Τη βλέπουμε να έχει μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης με τις αδελφές της. Με ποια βρίσκεται πιο κοντά όσον αφορά τα χαρακτηριστικά τους;

Οι τρεις αδελφές είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες. Αυτό είναι νομίζω και η δύναμη της σχέσης τους. Η μία συμπληρώνει την άλλη και όταν βρίσκονται όλες μαζί λειτουργούν σαν ένα. Η Φανή δεν θα ξεχώριζε ποτέ κάποια από τις δύο. .

Όπως προανέφερες, η νεαρή κοπέλα είναι ερωτευμένη με τον πατέρα Αριστείδη, θα της δοθεί η ευκαιρία να βρεθεί κοντά του με τον τρόπο που επιθυμεί;

Ευκαιρίες έχουν υπάρξει και θα υπάρξουν. Τώρα, το εάν θα τις εκμεταλλευτεί, θα φανεί στο μέλλον

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved