Μελίτα Παύλου: Το τηλεφώνημα με τον Ετεοκλή στον αέρα και τα παράπονα της Χατζίδου από το σπίτι
Media

Μελίτα Παύλου: Το τηλεφώνημα με τον Ετεοκλή στον αέρα και τα παράπονα της Χατζίδου από το σπίτι

Η ομάδα του Breakfast@Star τηλεφώνησε ζωντανά στη Ντούα Λίπα, που δημοσίευσε τον αριθμό της, αλλά τελικά...βγήκε η Ελένη Χατζίδου!

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια είναι άρρωστη αυτές τις μέρες και αναρρώνει στο σπίτι, μαζί με τη μικρή Μελίτα που επίσης ήταν αρρωστούλα και μάλιστα χθες χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

«Καλημέρα βρε παιδιά! Μου λείψατε βρε. Παιδιά η αλήθεια είναι ότι πρώτα ο Θεός, Δευτέρα θα είμαι εκεί και η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά μένω εκτός. Είχα λείψει και την προηγούμενη σεζόν νομίζω μια μέρα και τώρα κατάλαβα που είμαι σπίτι, πόσο μεγάλη ανάγκη έχει ο κόσμος που είναι σπίτι και έχει την τηλεόραση, να βλέπει ωραίες παρέες, ωραία θέματα, χαρά, είστε υπέροχοι.

xatzidou.jpeg

Αν δεν ήμουν στην εκπομπή, με το χέρι στην καρδιά, εσάς θα έβλεπα... Αν κάποια στιγμή δεν, θα σας ακολουθώ όπου πηγαίνετε», είπε αρχικά με χιούμορ η Ελένη Χατζίδου.

«Σ’ αγαπάω πάρα πολύ και μας λείπεις», της είπε στη συνέχεια ο Ετεοκλής Παύλου ενώ στο τηλέφωνο ακούστηκε για λίγο και η κόρη τους, Μελίτα Παύλου, η οποία χαιρέτισε και μίλησε με τον μπαμπά της.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν δίστασε να κάνει και τα παράπονά της καθώς ο σύζυγός της άφησε το σπίτι λίγο ακατάστατο πριν φύγει για δουλειά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Breakfast@Star:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved