«Χείμαρρος» ο Καραγκούνιας: «Γιατί θέλει η Δαλάκα να ξαναμπεί στο survivor για να ξανακλέψει;»
Media

«Χείμαρρος» ο Καραγκούνιας: «Γιατί θέλει η Δαλάκα να ξαναμπεί στο survivor για να ξανακλέψει;»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος  αναφέρθηκε στο survivor, τόνισε ότι θα ήθελε να ξαναμπεί στο νέο κύκλο του ριάλιτι και πέταξε τα βέλη του για την Κατερίνα Δαλάκα που λέγεται ότι θα μπει ξανά στο survivor.

O Τάκης Καραγκούνιας είπε αρχικά: «Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ, αυτός είναι ο εαυτός μου. Αν δεν γουστάρω κάποιον, σηκώνομαι και φεύγω. Στο Survivor δεν μπορώ να το κάνω αυτό, οπότε ανέχομαι καταστάσεις. Ο κόσμος έχει καταλάβει ποιος είμαι».

Και πρόσθεσε: «Τους έχω ζαλίσει, το ξέρουν ότι θέλω σαν τρελός να ξαναπάω. Προπονούμαι όλη μέρα. Θέλω να πάω και να το σηκώσω. Δεν έχω καμία επίσημη πρόταση και απ’ ό,τι γνωρίζω δεν έχει γίνει σε κανέναν. Είναι παραφιλολογία αυτά που λέγονται».

karagkounias3.jpg

Και τόνισε: «Το Survivor με βοήθησε πάρα πολύ οικονομικά, τα ποσά δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα. Είχα χρέη, ξεχρέωσα, φροντίζω την κορούλα μου όσο καλύτερα μπορώ. Ήταν ένας τρόπος για να αλλάξω τη ζωή μου».

karagkounias_landscape_1.jpg

Και κατέληξε λέγοντας ο Τάκης Καραγκούνιας: «Ακούω ότι θέλουν η Ασημίνα και η Δαλάκα να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω. Γιατί θέλει η Δαλάκα να ξαναμπεί; Για να ξανακλέψει τους κανόνες; Η παραγωγή έκανε τα πάντα για να προστατεύσει το παιχνίδι αλλά υπήρχαν κάποιοι παίκτες που έκαναν παρανομίες».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved