Ο Γιατρός: Ο Μάρκος εκβιάζει τον Μιχάλη
Media

Ο Γιατρός: Ο Μάρκος εκβιάζει τον Μιχάλη

Ο Γιατρός: Ο Φώτης, πρώην εκπαιδευόμενος στο νοσοκομείο, έπειτα από προτροπή του Μάρκου και της Ειρήνης, καταγγέλλει τον Ανδρέα με ψευδείς κατηγορίες.

Τότε ο Μιχάλης αποφασίζει να πει την αλήθεια στην Αστυνομία, αλλά ο Μάρκος τον εκβιάζει ώστε να μην το κάνει. Ο Μάρκος και η Ειρήνη είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να απομακρύνουν για πάντα τον Ανδρέα από το νοσοκομείο.

O-GIATROS-..jpg

Έτσι, λοιπόν, έπειτα από δική τους προτροπή, ο Φώτης, ο πρώην εκπαιδευόμενος που είχε διώξει ο Ανδρέας την ημέρα του ατυχήματος, τον καταγγέλλει ότι του ζήτησε να αλλάξει τα αποτελέσματα της δοκιμής του Satonal είναι φυσικό, ο Ανδρέας ταράζεται ιδιαίτερα από αυτή την εξέλιξη! Από την άλλη, η Άννα δεν πιστεύει τον Φώτη και αποφασίζει, κρυφά απ’ όλους, να τον συναντήσει και να τον ρωτήσει ευθέως αν είναι αλήθεια αυτά που ισχυρίζεται! Παράλληλα, ο Μιχάλης, ο οποίος συμμετείχε στην έρευνα του Ανδρέα, δεν πιστεύει ούτε κι αυτός την ιστορία του Φώτη και αποφασίζει να μιλήσει και να πει την αλήθεια στην Αστυνομία.

51681247-GIATROS.jpg

Ο Γιατρός

Όμως ο Μάρκος τον εκβιάζει πως αν το κάνει θα αναφέρει κι εκείνος ότι έπαιρνε ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της βάρδιας του, πράγμα που θα του στοιχίσει τη δουλειά του! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Δανάη έρχεται πιο κοντά με τον Δημήτρη και αποφασίζουν να περάσουν τη νύχτα μαζί, αλλά η ανασφάλειά του για το πόδι του δημιουργεί μία ακόμα στιγμή αμηχανίας μεταξύ τους. Λίγο αργότερα, ένας ξαφνικός θάνατος θα φέρει την Άννα αντιμέτωπη με μια σοβαρή ασθένεια, ενώ την Κατερίνα με μια ευκαιρία για να ξεκινήσει τη ζωή της από την αρχή.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved