Το Ναυάγιο: H Στέλλα μαθαίνει πώς σκοτώθηκε ο Κυριάκος στο ναυάγιο

Η τηλεοπτική Στέλλα από τη σειρά Το ναυάγιο

Media

Το Ναυάγιο: H Στέλλα μαθαίνει πώς σκοτώθηκε ο Κυριάκος στο ναυάγιο

Το Ναυάγιο: Η Λίνα αποκαλύπτει στη Στέλλα τον τρόπο με τον οποίο έχασε ο άντρας της τη ζωή του στο ναυάγιο κι εκείνη θέλει να βρει τον ναύτη που τον χτύπησε. Παράλληλα, ο Ορφέας ζητάει από τον Ιπποκράτη να παντρευτεί την Ειρήνη, ενώ η Αλίκη και ο Γιώργης έρχονται κοντά

Ο Πέτρος ετοιμάζεται να κάνει ένα έγκλημα για να γλιτώσει από τους ανθρώπους που τον κυνηγούν, με τον Άγγελο να βρίσκεται πάντα δύο βήματα πίσω του. Παράλληλα, τα φαντάσματα του παρελθόντος ακολουθούν τον Ιπποκράτη και η συμπεριφορά του προβληματίζει την Ειρήνη. Στην Κρήτη, η Μαρία βγαίνει από το νοσοκομείο, αλλά τα προβλήματα δεν σταματούν, καθώς η κόρη της κανονίζει να δουλέψει στο γραφείο του Δημήτρη. Ακόμη, η Πολυξένη τούς καλεί οικογενειακώς για φαγητό και η γυναίκα έρχεται σε δύσκολη θέση. Από την άλλη, η Λαμπρινή μαθαίνει ποιος έφερε τα λεφτά στη Σοφούλα και ζητάει από τον Νικολή τα στοιχεία της Θοδώρας.

navagio-petros.jpg

Από την άλλη, ο Παντελίδης δίνει στις εφημερίδες την είδηση του πυροβολισμού εναντίον του. Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη γνωρίζει επιτέλους τον περιβόητο κύριο Βασιλείου και η ώρα της τελετής βράβευσης του Ιπποκράτη έφτασε, αλλά είναι επεισοδιακή. Εν τω μεταξύ, το σχέδιο του Αγγέλου και του Πέτρου δουλεύει ρολόι και οι αρχαιοκάπηλοι συλλαμβάνονται επ’ αυτοφώρω. Λίγο μετά, ο Πέτρος μιλάει για πρώτη φορά στη Χριστίνα και στον Μάκη ανοιχτό για τη ζωή του. Παράλληλα η Στέλλα εκλιπαρεί τη Λίνα να της πει ποιος ήταν ο άντρας που σκότωσε τον Κυριάκο στο ναυάγιο. Η κοπέλα τής εξιστορεί τι συνέβη και η Στέλλα θέλει διακαώς να βρει τον ναύτη που χτύπησε τον Κυριάκο κι αυτό ανησυχεί πολύ τον Βασίλη. Ταυτόχρονα, ο Ιπποκράτης είναι ανήμπορος να κατευνάσει την οργή του Ορφέα για τον χαμό της μάνας του και ζητάει τη βοήθεια της Ειρήνης, η οποία του στέκεται με μητρική αγάπη.

navagio-(3).jpg

Το Ναυάγιο - Γιάννης Στάνκογλου

Στην Κρήτη, παρά τις προσπάθειες της Μαρίας, η Θοδώρα δηλώνει αποφασισμένη να παρακούσει τη μητέρα της και να ξεκινήσει δουλειά στο γραφείο του Δημήτρη. Το ίδιο βράδυ, πηγαίνουν για φαγητό στο σπίτι της Πολυξένης, αλλά αυτή η συνεύρεση των δύο οικογενειών φέρνει στην επιφάνεια τα συναισθήματα του Δημήτρη για τη Μαρία. Παράλληλα, ο Παντελίδης προσπαθεί να δελεάσει με ύπουλο τρόπο έναν ακόμα κομβικό μάρτυρα του ναυαγίου, ενώ η Αλίκη κάνει μία τρομερή ανακάλυψη για τον παράνομο δεσμό του Γιώργη με την Ασημίνα. Από την άλλη, ο Ιπποκράτης αντιδράει άσχημα στην επίσκεψη του Γιώργη στο σπίτι του και έρχεται σε σύγκρουση με την Ειρήνη. 0 Ορφέας, όμως, κάνει την έκπληξη και ζητάει από τον πατέρα του να παντρευτεί την κοπέλα. Η Αλίκη έρχεται κοντά με τον Γιώργη, την ίδια ώρα που ο Παντελίδης τής δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved