Cash or Trash: Ο ερωτικός μετανάστης από την Ξάνθη, με μια κρεμάστρα στο χέρι!
Media

Cash or Trash: Ο ερωτικός μετανάστης από την Ξάνθη, με μια κρεμάστρα στο χέρι!

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 17:30, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Κανείς, εκτός από τον Θάνο Λούδο, δεν γνωρίζει τι είναι το περίεργο αντικείμενο, που αγόρασε ο Βαγγέλης στο Βέλγιο πριν από τριάντα χρόνια και τώρα διεκδικεί την τέλεια προσφορά στο δωμάτιο των αγοραστών. Αν και η τιμή εκτίμησής του φαίνεται χαμηλή, ο δαιμόνιος πωλητής, που έρχεται από τη Μυτιλήνη, θα καταφέρει να τριπλασιάσει την τελική προσφορά και να αποχωρήσει έχοντας κάνει μια καλή συμφωνία.

DESPOINA-MOIRARAKH.jpg

Με το σύνθημα «τι Πορτογαλία, τι Ηλεία!», ο Δημήτρης, που δηλώνει ερωτικός μετανάστης και έρχεται από την Ξάνθη, φέρνει μαζί του μια κρεμάστρα, που κατασκευάστηκε στην Πορτογαλία το 1970. Ένα αντικείμενο για το οποίο η Ελομίδα Βισβίκη θα ονειρευτεί ότι θα κρεμάσει το νυφικό της, η Ιόλη Χιωτίνη θα εμπνευστεί ότι το μετατρέπει σε φωτιστικό, ενώ ο Γιώργος Τσαγκαράκης θα κάνει τα πάντα για να το προσθέσει στη συλλογή του.

Ο Γιώργος άρχισε να ασχολείται με τα παλιά αντικείμενα την περίοδο της καραντίνας. Από τότε μέχρι σήμερα έχει εμπλουτίσει τη συλλογή του με διάφορα πράγματα της περιόδου 1950 - 1970. Στο Cash or Trash, όμως, φέρνει ένα αντικείμενο άλλης εποχής. Ένα Γιαννιώτικο μαγκάλι των αρχών του 20ου αιώνα, που του χάρισε φίλος του σε μετακόμιση.

Δείτε εδώ το trailer του Cash or Trash:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved