Η Παραλία: Το μυστικό του Γράντου τρελαίνει τον παπα-Νικόλα
Media

Η Παραλία: Το μυστικό του Γράντου τρελαίνει τον παπα-Νικόλα

Η Παραλία: Πριν από λίγο καιρό, ο Γράντος εξομολογήθηκε στον άνθρωπο που τον μεγάλωσε, τον παπα-Νικόλα, ότι εκείνος σκότωσε τη Ρηνιώ και το φρικτό αυτό μυστικό έχει στοιχειώσει τον ιερέα.

Όσο περνάει ο καιρός, η ψυχολογική του κατάσταση είναι όλο και πιο επιβαρυμένη με αυτή τη σοκαριστική αποκάλυψη. Μάλιστα, φτάνει στο σημείο να αμφισβητήσει ακόμα και την ίδια του την πίστη και μέρα με την ημέρα νιώθει ότι τρελαίνεται. Εν τω μεταξύ, το καλοκαίρι πλησιάζει και ένα πλήθος από νέους χίπηδες καταφθάνει στην ειδυλλιακή παραλία.

H-PARALIA-EPEISODIO-48-4.jpg

Έτσι, το κοινόβιο αρχίζει να αποκτά ζωή και πάλι, ενώ η εμφάνιση ενός άντρα προκαλεί αναταραχές στους μόνιμους κατοίκους των λαξεμένων βράχων, οι οποίοι θέλουν να προστατέψουν τον αγαπημένο τους αρχηγό, τον Χάρι. 0 τελευταίος δεν έχει επιστρέφει ακόμα από το ταξίδι που είχε κάνει με την Υπατία στην Αθήνα, αν και η νεαρή γιατρός βρίσκεται πίσω στα Μάταλα.

H-PARALIA-EPEISODIO-44-6.jpg

H Παραλία

Ωστόσο, ένα ευχάριστο γεγονός για εκείνη φέρνει τον πατέρα της σε δύσκολη θέση και κλονίζει ακόμα περισσότερο τη σχέση μεταξύ τους. Στην παραλία, η απουσία του Χάρι γίνεται αισθητή εξαιτίας των αλλαγών που συμβαίνουν, καθώς οι πιο παλιοί χίπηδες δεν είναι ακόμα έτοιμοι να αποδεχθούν τη νέα πραγματικότητα που εξελίσσεται μπροστά τους.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved