Μάγισσα: Ο Νίκος Ψαρράς μιλά για τον έρωτα Κανέλλου-Δαμιανής – Tα δυνατά spoilers!
Media

Μάγισσα: Ο Νίκος Ψαρράς μιλά για τον έρωτα Κανέλλου-Δαμιανής – Tα δυνατά spoilers!

0 Νίκος Ψαρράς μιλά για τον Κανέλλο, τον ρόλο καρδιάς που τόσο έχει αγαπήσει στη φετινή «Μάγισσα», του ΑΝΤ1, και αποκαλύπτει όλα όσα θα διαδραματιστούν μέχρι το τέλος της σειράς.

Τι έχετε αγαπήσει στον Κανέλλο αυτούς τους οκτώ μήνες που έχετε μπει στον χαρακτήρα και ποια στοιχεία του, που ακόμη δεν μας έχουν αποκαλυφθεί, θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Τον Κανέλλο τον έχω ολόκληρο στην καρδιά μου γιατί είναι ένας θετικός χαρακτήρας. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, δίκαιο και πονεμένο. Έχει αφήσει πολύ πίσω τον εαυτό του για το καλό όλης της φαμίλιας του. Περνάει από πολλά κύματα. Στα επόμενα επεισόδια οι τηλεθεατές θα δουν απανωτά χτυπήματα, όχι μόνο στον ίδιο, αλλά σε όλη την οικογένεια. Πολλές φορές, στο θέατρο, οι θεατές μού λένε «κάντε μας ένα σπόιλερ, τι θα γίνει μετά» και τους απαντώ ότι είναι τόσο πολλά αυτά που γίνονται, που δεν ξέρω τι να τους πω. Το ταξίδι αυτού του χαρακτήρα είναι πολύ ενδιαφέρον και απρόσμενο.

magissa-(3).jpg

Εξαιτίας αυτών των απανωτών χτυπημάτων, που λέτε ότι θα δεχθεί, να θεωρήσουμε πως θα κινδυνεύσει και η ζωή του;

Η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή, όπως όλων των ανθρώπων εκείνης της εποχής, γιατί υπήρχε πάρα πολύ μεγάλη ένταση και διεξάγονταν μάχες. Οι ζωές των ηρώων κινδυνεύουν κάθε μέρα. Γίνονται τόσες ανατροπές και επικίνδυνα πράγματα, που δεν ξέρεις ποιος θα επιβιώσει στο τέλος. Υπάρχει μία μόνιμη απειλή. Αντιπαραθέσεις. Αυτό το βλέπουμε ήδη, μέσα στο ίδιο τούς το σπίτι. Οι χαρακτήρες έχουν δείξει τις προθέσεις τους. Άνθρωποι που έχουν ήδη σκοτώσει είναι ικανοί για τα πάντα. Δεν υπάρχει επιστροφή όταν μπεις μέσα στον βούρκο.

Ούτως ή άλλως, ο Λεύτερης Χαρίτος έχει πει εξαρχής ότι είναι μια σειρά με χαρακτήρα μυστηρίου και εγκλήματος. Θα υπάρξουν κι άλλοι φόνοι στα επόμενα επεισόδια;

Υπάρχουν χαρακτήρες που φεύγουν, υπάρχουν δολοφονίες. Χάνονται άνθρωποι που δεν περιμένεις ότι θα χαθούν, και οι περισσότεροι αδίκως. Πάντως, είναι πολύ συγκινητικό, γιατί εμείς τώρα δουλεύουμε τα τελευταία επεισόδια. Σιγά σιγά δηλαδή οδεύουμε προς το τέλος της σειράς. Οι θεατές έχουν δει μέχρι το 34ο επεισόδιο κι εμείς είμαστε στο 70ό. Είμαστε στο φινάλε και εκεί πέρα έχουμε απώλειες, που είναι πολύ δυσάρεστες. Γιατί, δεν σας κρύβω, κάθε φορά που αποχαιρετούμε έναν ρόλο, αποχαιρετούμε και τον συνάδελφο. Και τα αντίο είναι πολύ δύσκολα. Έπειτα από έντεκα μήνες με σκληρή δουλειά και τόσες ώρες μαζί, έχουμε γίνει όλοι σαν μία οικογένεια. Αγαπιόμαστε πολύ!

kanellos.jpg

H Μάγισσα Κανέλλος

Άρα, η σειρά θα κλείσει με αίμα;

Η σειρά θα κλείσει με αισιοδοξία γιατί μετά το αίμα, μετά τη σκοτεινιά, πάντα υπάρχει φως και έτσι πρέπει.

Η οικογένεια των καπεταναίων και η οικογένεια των πειρατών, αν δεν υπήρχε η συνθήκη ενός λιμού, δεν θα ενώνονταν.

Όχι. Είναι δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι, που δεν έχουν ούτε καν κοινή βάση. Οι άρχοντες εκείνης της εποχής αντιμετώπιζαν τους πειρατές ως ανθρώπους δεύτερης κατηγορίας. Οι δυσκολίες τούς έφεραν κοντά, αλλά το χάσμα υπάρχει. Υπάρχει μια διαφορετική αντίληψη της ζωής.

Άρα, στο τέλος οι δύο αυτές οικογένειες θα καταφέρνουν να μείνουν ενωμένες ή θα συνεχίσει η καθεμία τη δική της πλεύση;

Αυτές οι δύο οικογένειες περνάνε από χίλια μύρια κύματα και μπλέκονται πολύ μεταξύ τους, αυτό μόνο μπορώ να σας πω. Θα δείτε δηλαδή συμμαχίες που δεν περιμένετε, ούτε που περνάνε από το μυαλό σας. Ούτε εμείς το περιμέναμε όταν διαβάζαμε τα επεισόδια. Σοκαριζόμασταν με το πώς ο ένας έκανε στροφή και γινόταν σύμμαχος με τον άλλο. Δεν περίμενες ποτέ ότι θα υπάρξουν μαζί αυτοί οι άνθρωποι.

magissa-(4).jpg

Ο Κανέλλος ήταν ερωτευμένος με μία γυναίκα, τη Δαμιανή, την οποία δεν είχε ποτέ.

Ο Κανέλλος από τα νιάτα του είχε ερωτευτεί σφόδρα τη Δαμιανή. Οι γονείς τους όμως αποφάσισαν ο γάμος να γίνει με τον μεγαλύτερο αδερφό, τον Μιχαήλ, οπότε ο Κανέλλος αποσύρθηκε, δεν τη διεκδίκησε ξανά. Σεβάστηκε την απόφαση του πατέρα του, αλλά ο έρωτας δεν μπορεί να μπει μέσα σε κουτάκια ούτε σε περιθώρια, είναι ανεξέλεγκτος. Απλώς κατάλαβε ότι όλο αυτό μπορεί να το πνίξει στο ποτό, στην αγκαλιά εύκολων γυναικών επί χρήμασι και έτσι πορεύτηκε. ΓΓ αυτό έλεγα εγώ στο πρώτο επεισόδιο ότι με θεωρείτε όλοι την ντροπή της Μάνης, γιατί ήταν αδιανόητο εκείνα τα χρόνια ένας άντρας πενηντάρης να είναι ανύπαντρος, χωρίς οικογένεια, χωρίς παιδιά και να περιφέρεται μέθυσος.

Θα τη συναντήσει τελικά στο τέλος;

Όχι, δεν θα τη συναντήσει. Ο Κανέλλος μένει μόνος του και αφοσιώνεται στην οικογένειά του, στο καθήκον του.

Πηγή 7 μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved