Έλντα Πανοπούλου: «Σήμερα πανηγυρίζουν με το 14%, εμείς τότε κάναμε κάτω από 32% και κλαίγαμε»
Media

Έλντα Πανοπούλου: «Σήμερα πανηγυρίζουν με το 14%, εμείς τότε κάναμε κάτω από 32% και κλαίγαμε»

Πρωινό ΣουΣου: Καλεσμένη στην εκπομπή του Open βρέθηκε η Έλντα Πανοπούλου και μίλησε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Αλκαίο αλλά και για την εκπομπή που παρουσίαζε στο παρελθόν.

Όπως είπε, η τηλεόραση του τότε δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση του σήμερα και εκείνη την εποχή οι εκπομπές έκαναν πάνω από 30%. Όταν μάλιστα σημείωναν στους πίνακες τηλεθέασης κάτω από το 32%, έκλαιγαν.

elnta-alkaios.png

Η Έλντα Πανοπούλου σε συνεργασία - έκπληξη φέτος με τον Γιώργο Αλκαίο.

«Εμείς τότε δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να πουλήσουμε. Εννοείται ότι είχαμε τεράστιο ανταγωνισμό. Εγώ το πρωινό το έκανα απέναντι από την Ελένη. Να μη μιλήσουμε για νούμερα, δεν έχει καμία σημασία. Δεν τα ζητούσα ποτέ τα νούμερα γιατί μετά από δύο τρεις μέρες, άντε από την τρίτη, είχε ξεχωρίσει το πράγμα. Πηγαίναμε πάρα πολύ καλά και γενικώς πήγαινε πάρα πολύ καλά και η τηλεόραση», είπε αρχικά η Έλντα Πανοπούλου και συνέχισε:

«Και γενικώς τα νούμερα τότε ήταν άλλα από τα νούμερα που είναι σήμερα, που με ένα 14% πανηγυρίζουν οι άνθρωποι, ενώ εμείς τότε αν πέφταμε κάτω από το 32% κλαίγαμε και λέγαμε τι έγινε τώρα. Αν ζούσε ακόμα ο Χάρρυ Κλυνν θα έκανα μία τέτοια εκπομπή».

Δείτε το απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved