Σοκάρει η Τουμασάτου: «Είχα φάει πολύ ξύλο, με παράτησε αιμόφυρτη και λιπόθυμη στο αμάξι πεταμένη»
Media

Σοκάρει η Τουμασάτου: «Είχα φάει πολύ ξύλο, με παράτησε αιμόφυρτη και λιπόθυμη στο αμάξι πεταμένη»

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην ΕΡΤ, στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον και  περιέγραψε ένα βίαιο περιστατικό του οποίου έπεσε θύμα στο παρελθόν.

Η ηθοποιός αποκάλυψε: «Δεν είναι ότι έχω ελαττώσει κάτι στις πορείες και τα λοιπά. Απλά δεν πλακώνομαι στο ξύλο πια. Κατέβαινα από το αυτοκίνητο και… Το έχω πει και σε μία συνέντευξη, είχα φάει πάρα πολύ ξύλο, είχα πάει στο νοσοκομείο με διάσειση. Με χτύπησαν πολύ άσχημα και από τότε αποφεύγω τους πολλούς καβγάδες».

Και πρόσθεσε η Μαριάννα Τουμασάτου: «Έμεινα λιπόθυμη. Πήγα μετά στην αστυνομία και έκανα μήνυση κατά αγνώστου. Έγινε σε έναν χωματόδρομο η φασαρία. Το έμαθα μετά, γιατί δεν τη θυμάμαι την κοπέλα. Ανέβηκε η κοπέλα με ένα μηχανάκι, είδε το περιστατικό, κατέβηκε στον κεντρικό δρόμο και έφερε βοήθεια».

toumasatou21.jpg

Και τόνισε: «Προφανώς αυτός κατάλαβε ότι η κοπέλα πηγαίνει να φέρει βοήθεια και έφυγε. Αλλά με άφησε αιμόφυρτη και χωρίς αισθήσεις μέσα στο αυτοκίνητο πεταμένη. Δεν έγινε δικαστήριο, πού να βρεθεί αυτός τώρα; Πρέπει να ήταν υπό την επήρεια. Όχι ότι αυτό τον δικαιολογεί, απλά το λέω».

Και συνέχισε λέγοντας για ένα άλλο παρόμοιο περιστατικό: «Με τη νταλίκα ήταν άλλο. Με στρίμωξε μία νταλίκα, κατέβηκα και επειδή δεν μου έδινε τα στοιχεία του, σκαρφάλωσα πάνω στη νταλίκα, πιάστηκα από τον υαλοκαθαριστήρα, πάτησα πάνω στον προφυλακτήρα για να δω πάνω την ασφάλεια».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved