Μενεγάκη: Στη φόρα η συνάντησή της με την Τσολάκη & η αμηχανία – «Κόλλησα, δεν θα ήθελα να μαθευτεί»
Media

Μενεγάκη: Στη φόρα η συνάντησή της με την Τσολάκη & η αμηχανία – «Κόλλησα, δεν θα ήθελα να μαθευτεί»

Η Ελένη Τσολάκη, η παρουσιάστρια του Πρωινού Σουσού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη και μίλησε μεταξύ άλλων για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά. 

«Δεν ξέρω εάν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι θέλει να βλέπει ο κόσμος. Από τη μία είναι καλό που υπάρχουν τόσες εκπομπές και για τον κόσμο αλλά και για εμάς γιατί έχουμε επιλογές. Από την άλλη όμως, είναι μία μάχη, ειδικά από τότε που μπήκε και η επικαιρότητα στη ψυχαγωγία».

Όπως είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια, παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στη τηλεόραση από τα site καθώς δεν προλαβαίνει να δει κανονικά τηλεόραση.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου από πότε να έχω να κάτσω να δω κάποια εκπομπή ή κάποια σειρά. Μόνο καμιά ταινία εάν δω το βράδυ στο σπίτι. Οι πραγματικοί μου φίλοι δεν με ρωτάνε για την τηλεόραση γιατί ξέρουν πως δεν θα μιλήσω. Όταν βρισκόμαστε λέμε άλλα πράγματα».

Αναφερόμενη στην πολιτική ορθότητα είπε πως σωστά υπάρχει οπότε κατά συνέπεια είναι λογικό να έχουν περιορίσει τον αυθορμητισμό τους.

«Για έμενα είναι σωστό. Μετά από τόσα χρόνια έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Μου αρέσει το μαγκαζίνο και νομίζω πως ακόμα μπορώ να ακολουθήσω αυτόν τον ρυθμό. Επειδή μου τα έχει φέρει ωραία η ζωή, την εμπιστεύομαι, δεν κάνω σχέδια».

Μιλώντας για το σκυλάκι της αποκάλυψε πως πριν της αποκτήσει, είχε φοβία καθώς την είχε δαγκώσει ένα σκυλάκι όταν ήταν μικρή.

«Μέχρι να πάρω την Τρούφα δεν είχα ακουμπήσει σκυλάκι. Φοβόμουν τα σκυλάκια γιατί με είχε δαγκώσει ένα σκυλάκι μικρή. Ένα από τα πράγματα που δεν ήμουν περήφανη εγώ για τον εαυτό μου ήταν η συγκεκριμένη φοβία. Και πίστευα πως θα το καταπολεμήσω, ζώντας με ένα σκυλάκι. Είναι συνέχεια μαζί μου».

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τη συνάντησή τους πριν χρόνια όταν η Ελένη είχε πάει με τον Μάκη σε ψαροταβέρνα και η Τσολάκη ήταν στα πρώτα ραντεβού με τον τότε σύντροφό της και μετέπειτα σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη και όταν συναντήθηκαν, υπήρχε αμηχανία. Μάλιστα η Μενεγάκη ανέφερε: «Κόλλησα και εγώ στη θέση σου δεν θα ήθελα να μαθευτεί όταν θα ήμουν με κάποιον στα πρώτα ραντεβού…»

Σε σχέση με τα Χριστούγεννα είπε πως θυμάται πολύ έντονα τις μυρωδιές από τα τσουρέκια που έφτιανε η μητέρα της.

tsolaki2.jpg

«Δεν ήμουν της κουζίνας. Όταν ξεκίνησα να μένω μόνη μου έμαθα αναγκαστικά να μαγειρεύω. Λίγο πολύ όλοι γινόμαστε οι μαμά μας. Λέω κουβέντες που έλεγε και εκείνη. Στολίζω το σπίτι τις γιορτές, τρελαίνομαι. Είμαστε εννέα χρόνια με τον Τάσο. Αυτό που αλλάζει νομίζω τα πράγματα είναι το παιδιά. Όλο το υπόλοιπο είναι το ίδιο πάνω κάτω. Θαυμάζω τις γυναίκες που δεν θέλουν να παντρευτούν και έχουν συμφιλιωθεί με αυτό γιατί σημαίνει πως ακούμε την καρδιά τους. Δεν το είχα ποτέ όνειρο να παντρευτώ αλλά συνέβη και είμαι ευγνώμων για όσα μου έχει φέρει η ζωή».

Η Ελένη Τσολάκη είπε πως η ευχή της για το 2024 είναι να δούμε με καλοσύνη τον διπλανό μας και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε λίγο ο ένας τον άλλον.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved