To video της Αντωνά που μοιάζει... προφητικό! Οι πρώην Survivors & οι φήμες για τους νέους παίκτες
Media

To video της Αντωνά που μοιάζει... προφητικό! Οι πρώην Survivors & οι φήμες για τους νέους παίκτες

Ένα βίντεο που ανέβασε η Μαρία Αντωνά στο Tik Tok στο οποίο συμμετέχουν παλιοί Survivors δεν είναι καθόλου απίθανο να αποτελεί έμμεση αποκάλυψη για τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στον νέο κύκλο του ριάλιτι. 

Μάλιστα, στο βίντεο ακούγεται ένα τραγούδι με τίτλο «κούπα» που θα μπορούσε να παραπέμπει στο μεγάλο έπαθλο του Survivor το οποίο έρχεται ξανά σύντομα στις οθόνες μας.

Το βίντεο λοιπόν, στο οποίο εμφανίζονται ο Άρης Σοϊλέδης, η Μαίη Εμμανουηλίδου και η Κατερίνα Δαλάκα που έχουν συμμετάσχει σε παλιότερους κύκλους του παιχνιδιού, δεν αποκλείεται να είναι προφητικό για το τι πρόκειται να δούμε στο νέο και πολύ ανανεωμένο Survivor που αναμένεται να προβάλλεται από το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2024.

Άλλωστε, ήδη έχουν διαρρεύσει πληροφορίες που θέλουν την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είχε αποβληθεί από το Survivor All Star για παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού, να είναι από τις πρώτες επιλαχούσες της παραγωγής για να φύγει για Άγιο Δομίνικο. Όσο για τους Άρη Σοϊλέδη και Μαίη Εμμανουηλίδου, δεν αποκλείεται και εκείνοι να είναι στην ίδια πτήση για την εξωτική Καραϊβική όταν οι παίκτες θα αναχωρήσουν από την Ελλάδα για τις νέες περιπέτειες του Survivor.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο που ανέβασε η Μαρία Αντωνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved