Σειρές για Mega-λα βράδια το 2024 – Το Famagusta, η επιστροφή του Maestro & ο Άγιος Παΐσιος
Media

Σειρές για Mega-λα βράδια το 2024 – Το Famagusta, η επιστροφή του Maestro & ο Άγιος Παΐσιος

Φουλάρουν οι μηχανές για το δεύτερο μισό της σεζόν στο MEGA με τη μυθοπλασία να αναμένεται να είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια

«Η Γη της Ελιάς» και το «Ναυάγιο» σαρώνουν στη βραδινή ζώνη αποδεικνύοντας ότι το MEGA είναι άμεσα συνυφασμένο με τη μυθοπλασία. Έτσι, και στο δεύτερο μισό της χρονιάς, τα σίριαλ θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές με νέες παραγωγές και δεύτερους κύκλους ήδη αγαπημένων σειρών να ετοιμάζονται για πρεμιέρα.

Στις αρχές του 2024 αναμένουμε να δούμε μία από τις πολυσυζητημένες σειρές, το «Famagusta».

Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο, το τρίδυμο των επιτυχιών, Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου θα φέρουν στις οθόνες μας μία σειρά 24 επεισοδίων, εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα με επίκεντρο ένα story αγάπης που θα μας συγκινήσει. Ενα ζευγάρι νέων ανθρώπων χάνει την ημέρα της εισβολής το τριών μηνών μωρό τους. Οι ίδιοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, αφήνοντας μαζί και κάθε ελπίδα να βρεθεί το μωρό τους. Εκείνος είναι υποχρεωμένος να πολεμήσει και εκείνη μένει πίσω. Η αγάπη τους όμως είναι τόσο δυνατή που θα αντέξει πόλεμο και απώλεια. Οι δύο τους θα δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια και θα ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με τρία παιδιά. Όμως, δεν θα ξεχάσουν ποτέ εκείνο το μωρό, που όσες δεκαετίες και αν περάσουν η απώλειά του θα παραμένει πάντα ένα αγκάθι στη ζωή τους. Ενα βρέφος που κατάφερε μέσα στο εφιαλτικό σκηνικό του πολέμου να επιβιώσει και σήμερα είναι ένας πενηντάχρονος άντρας που τον παρακολουθούμε να ζει τη δική του ζωή παράλληλα με αυτή της οικογένειας που δεν είχε ποτέ νέα του. Οσον αφορά στο πρωταγωνιστικό καστ, Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Αντρέας Γεωργίου, Γιώργος Ζένιος είναι μερικοί μόνο από τους καταξιωμένους ηθοποιούς που θα αναλάβουν τους κεντρικούς ρόλους.

Η επιστροφή του Maestro και ο Τσορτέκης

Στο MEGA θα δούμε τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Maestro», που κέρδισε το Netflix. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, θα επιστρέψουν με στόχο να καθηλώσουν ξανά και να χαρίσουν μοναδικές ερμηνείες. Ακόμη και ο Χαράλαμπος θα απασχολήσει με κάποιο τρόπο και σκηνοθετικό-σεναριακό εύρημα και αυτό σημαίνει ότι οι τηλεθεατές θα απολαύσουν τις εκπληκτικές ερμηνείες του Γιάννη Τσορτέκη.

«Ο Χαράλαμπος θα επιστρέψει με κάποιο τρόπο στον δεύτερο κύκλο. Δεν μπορώ να σας πω πώς», έχει πει ο ίδιος ο Χριστόφορος. Βέβαιο θεωρείται ότι θα δούμε κι άλλους ηθοποιούς να εισβάλλουν για να φέρουν αέρα ανανέωσης στο «Maestro», όπως τη Λένα Παπαληγούρα και τον Νίκο Ψαρρά.

Μέσα στο 2024, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, θα προβληθεί και ο δεύτερος κύκλος της θρησκευτικής σειράς «Άγιος Παΐσιος, από τα Φάρασα στον Ουρανό». Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε τον Φλεβάρη του 2022 και κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές για λίγα επεισόδια, που σάρωσαν σε τηλεθέαση και συγκίνησαν το κοινό. Τώρα επιστρέφει για να συγκινήσει ξανά χωρίς όμως να είναι βέβαιο το αν θα βγει στο δεύτερο μισό ή από Σεπτέμβριο.

Πηγή: Τύπος ΤV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved