Fame Story: Ένταση ανάμεσα σε Light, Φουρέιρα και Ρέμο: «Εδώ είναι διαγωνισμός τραγουδιού ή όχι;»
Media

Fame Story: Ένταση ανάμεσα σε Light, Φουρέιρα και Ρέμο: «Εδώ είναι διαγωνισμός τραγουδιού ή όχι;»

Fame Story: Η εμφάνιση των δίδυμων Ντάνι και Βίκτορ με ένα ροκ τραγούδι δίχασε την κριτική επιτροπή με τον Light να δηλώνει δυσαρεστημένος με την επίδοσή τους, σε αντίθεση με Ρέμο και Φουρέιρα. Και εκεί κάπου ξεκίνησε το... beef! 

«Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα μάγκες. Θεωρώ ότι το τραγούδι που επιλέξατε, μπορεί να σας αρέσει και να έχει χαβαλέ αλλά στο σημείο αυτό δεν είναι διαγωνιστικό. Δεν μου δείξατε τίποτα. Θα ήταν ωραίο στα πρώτα live» είπε αρχικά ο Light και συνέχισε: «Τα παιδιά που βγήκαν προηγουμένως, έδειξαν γιατί έφτασαν στο 11ο live. Τα παιδιά δεν μου έδειξαν κάτι και ότι αξίζουν να πάνε παρακάτω. Κομπλέ, η φάση σας. Δεν πέταξα την σκούφια σας. Δεν τρελάθηκα παιδιά. Για μένα λάθος τραγούδι επιλέξατε. Έπρεπε να επιλέξετε κάτι που να δείξει ότι πάει στον τελικό. Δεν ξέρω αν ήταν έξω από τα νερά σας».

light.jpg

Τότε τον λόγο πήρε η Ελένη Φουρέιρα η οποία διαφώνησε απόλυτα με τον Light λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ διαφωνώ με τον Light. Εμένα ήταν μεγάλη έκπληξη αυτό. Το γρέζι της φωνής του Danny ήταν ολόσωστο, όπως έπρεπε για το τραγούδι. Θα αφήσω το ραπ στην άκρη. Το τραγουδιστικό κομμάτι ήταν εντυπωσιακό. Γιατί για να τραγουδάς ένα πανκ ροκ κομμάτι δεν είναι εύκολο. Για πρώτη φορά άκουσα να τραγουδάτε όπως πρέπει. Εμένα μου αρέσατε πολύ».

Τον λόγο πήρε ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος τόνισε από την πλευρά του: «Θα συμφωνήσω με την Ελένη. Σήμερα εγώ σας απόλαυσα και μου άρεσε πολύ αυτό που είδα. Ένιωσα την ενέργειά σας και πολύ ωραίο το πλαισίωμα. Συγχαρητήρια στο μπαλέτο και τον Χάρη. Είχατε πολλή ενέργεια στην σκηνή. Με ένοιαξε τι αισθανόμουν, όχι τι άκουγα».

famestorygreece_1702065604_3253484558199240702_59144759217.jpg

Ο Light όμως δεν έμεινε σιωπηλός λέγοντας χαρακτηριστικά στον Αντώνη Ρέμο:

«Δεν σε νοιάζει τι άκουγες; Τι κάνουμε εδώ; Εδώ είναι διαγωνισμός τραγουδιού ή όχι;

Εφόσον μπήκατε σαν ράπερς ρε μάγκες γιατί δεν γράψατε ένα δικό σας τραγούδι; Γιατί δεν έγραψες ένα ραπ μια βδομάδα ρε φίλε;».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved