Media

Αγγελική Νικολούλη: Η παράκλησή της για την αποψινή βραδιά και ο... γρίφος για δυνατούς λύτες

Gossip-tv Team

Η Αγγελική Νικολούλη για ακόμα ένα βράδυ Παρασκευής, βρέθηκε στο πόστο της, στο πλατό της εκπομπής της Φως στο τούνελ για να προσπαθήσει να εξιχνιάσει μαζί με τους συνεργάτες της σοβαρές υποθέσεις μυστηρίου. 

Από τα πρώτα κιόλας λόγια της προς τους τηλεθεατές, η Μις Μαρπλ της Ελληνική τηλεόρασης, ζήτησε την συνδρομή της Αστυνομίας για την υπόθεση εξαφάνισης μίας νεαρής γυναίκας στη Θεσσαλονίκη ενώ στη συνέχεια μίλησε για έναν... γρίφο για δυνατούς λύτες.

Πρόκειται για την υπόθεση θανάτου του φοιτητή στα Σπάτα που όπως ανακοίνωσε η δημοσιογράφος βρήκαν την παρέα που πέρασε το τελευταίο μοιραίο βράδυ του. Όπως είπε, βρήκαν και τον κλειδαρά που κλήθηκε να μεταβεί στο σπίτι του μαρτυρίου του άτυχου μαθητή και όπως είπε η μαρτυρία του είναι σημαντική. Για την υπόθεση μιλάει και ο πατέρας του άτυχου φοιτητή.

nikolouli.jpg

Η Αγγελική Νικολούλη επίσης μίλησε και για μία υπόθεση που όπως είπε παίρνει διαστάσεις θρίλερ η οποία εκτυλίχθηκε το περασμένο καλοκαίρι σε μία πολυσύχναστη περιοχή στο Χαλάνδρι όταν εξαφανίστηκε μία γυναίκα με το σκυλάκι της. Τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά και όπως είπε η δημοσιογράφος πρόκειται για πολύ περίεργη υπόθεση.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη στο ξεκίνημα της εκπομπής:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved