Media

Σίσσυ Χρηστίδου: «Μου είπε ότι έχω ''θέμα'' με τον Λιάγκα... Έχω αδυναμία στον Γιώργο»

Gossip-tv Team

Η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά η οποία παραδέχτηκε ότι έχει υποστεί bullying από τον Τύπο κατά τη διάρκεια της καριέρας της, θέλησε να μιλήσει για έναν άνθρωπο του χώρου που όπως είπε, τη ρώτησε ευθέως αν έχει κάποιο ''θέμα'' με τον Γιώργο Λιάγκα

Η αλήθεια είναι ότι η Σίσσυ Χρηστίδου έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές μέσα από την εκπομπή της για δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα και έτσι θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: «Εμένα πρόσφατα, μέσα στη βδομάδα, μου είπε κάποιος –δεν θα πω ποιος- άνθρωπος της δουλειάς, ότι έχω “θέμα” με τον Γιώργο Λιάγκα, και ότι τον παίζουμε συνέχεια στην εκπομπή. Ότι έχω εμμονή. Απάντησα: Τι εννοείς, έχω θέμα; Μου αρέσει να παίζουμε θέματα που αφορούν στον Γιώργο. Τρελαίνομαι. Δηλαδή θεωρώ ότι αν τον είχα και απέναντι, θα κάναμε και πολύ ωραία συζήτηση. Θέλω να πω απέναντί μου! Και μετά σκεφτόμουν: έτσι έχει φανεί; Ενώ είναι ένας άνθρωπος που μου αρέσει πολύ να παίζουμε. Αισθάνομαι ότι σαν εκπομπή, μας δίνει ψωμάκι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου συνέχισε λέγοντας: «Έχω πάντα πολλά να πω σε αυτά που λέει. Δεν σημαίνει όμως ότι διαφωνώ μαζί του, ότι σε πολλά ζητήματα έχω εμμονή. Μου αρέσει να τα πιάνω. Την ώρα που θα δω την εκπομπή σπίτι μου, θέλω να του απαντήσω. Και μετά λέω “πάμε να το κάνουμε στην εκπομπή”. Αυτό δεν είναι εμπάθεια, είναι αδυναμίες. Έχω αδυναμία στον Γιώργο Λιάγκα».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved