Media

Φαίη Σκορδά: Η απάντηση που έδωσε για την προσωπική ζωή, η πρωινή ζώνη και το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ

Gossip-tv Team

Για όλους και για όλα μίλησε η Φαίη Σκορδά στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πρωινή ζώνη, την τοξικότητα, την προσωπική της ζωή καθώς και στο συμβόλαιο της με τον ΣΚΑΙ.

«Δεν θα θυσίαζα ποτέ αυτό που είμαι για τα νούμερα τηλεθέασης. Όταν κάνεις καθημερινό και πάρα πολλά χρόνια, είσαι ο εαυτός σου. Δεν γίνεται να μη βγει ο εαυτός σου, παρότι ακολουθείς κάποιους τηλεοπτικούς κανόνες, παρότι είσαι σε ένα τηλεοπτικό κανάλι που πρέπει να σέβεσαι, παρότι έχεις τους συνεργάτες κι όλοι μαζί είστε μία ομάδα και βγαίνει το πρόσημο θετικό ή αρνητικό» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια, σημείωσε:«Τις φουρτούνες τις διαχειρίζομαι με χαμόγελο και ψυχραιμία. Και στηρίζοντας τους συνεργάτες μου».

1919518

«Χώρος για προσωπική ζωή υπάρχει, πρόσωπο δεν υπάρχει» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Φαίη Σκορδά.

Όσο για την τοξικότητα; Η Φαίη Σκορδά υπογράμμισε: «Δεν απαντάς στην τοξικότητα. Φεύγεις… Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν στενοχωριέσαι».

Για το συμβόλαιό της είπε: «Προτεραιότητα για εμένα έχει το κανάλι στο οποίο εργάζομαι. Εμένα μου αρέσει το πρωινό, είτε ξεκινά στις 10 είτε στις 12 παρά. Αυτό ξέρω να κάνω όλα τα χρόνια, μία εκπομπή που έχει γυναικεία φυσιογνωμία. Θα ήθελα να επιστρέψω στη ζώνη 10 – 1 αλλά δεν αποφασίζω μόνο εγώ».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved