Νικόλας Παπαγιάννης: Ο ρόλος του Γράντου στην «Παραλία» και ο γάμος με τη Δανάη Σκιάδη
Media

Νικόλας Παπαγιάννης: Ο ρόλος του Γράντου στην «Παραλία» και ο γάμος με τη Δανάη Σκιάδη

Ο ηθοποιός, Νικόλας Παπαγιάννης, μίλησε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» για την καριέρα του, τη σύζυγό του Δανάη Σκιάδη, αλλά και τον ρόλο του στη σειρά «Η Παραλία».

«Ο ρόλος Γράντου είναι σκοτεινός, μπερδεμένος και οι άνθρωποι γενικώς που έχουν άλυτα θέματα πάντα μα πάντα επιστρέφουν στην ίδια ακριβώς αποθήκη, την αποθήκη της βίας, της οργής, από εκεί αντλούμε δηλαδή το υλικό μας, έτσι νομίζω και για τον Γράντο» είπε ο Νικόλας Παπαγιάννης για τον ρόλο του στη σειρά της ΕΡΤ και συνέχισε:

«Όταν πήρα τον ρόλο στα χέρια μου είπα ότι μάλλον δεν θέλω να το κάνω. Τους ρόλους μου πάντα τους δικαιολογώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τους νομιμοποιώ ή τους προτείνω σαν παραδείγματα».

Επειδή πολλοί τηλεθεατές έχουν μείνει με την εντύπωση ότι ο Γράντος βίασε τη γυναίκα του μιας και υπήρξε μία πολύ έντονη σκηνή στο πρώτο επεισόδιο της Παραλίας, ο ηθοποιός έσπευσε να εξηγήσει: «Ο Γράντος δεν τη βίασε, αυτή είναι η πραγματικότητα αυτού του ζευγαριού. Ο Γράντος ούτε έσκισε κάποιο ρούχο, ούτε χαστούκισε κανέναν, αντιθέτως είδαμε μια σκηνή που μπήκε σε έναν χώρο και έδωσε το σήμα, να παρασυρθούν κάποια πράγματα από το τραπέζι και να γίνει μία πράξη, άσχετο αν μας αρέσει ή όχι. Ενώ μοιάζει βιασμός, για εμένα, είναι μια σιωπηλή συνεννόηση ενός αντρόγυνου, που όταν παρατηρούμε απ’ έξω πράγματα, μας φαίνεται ωμή κι απαίσια. Ξέρετε, αν είχαμε τη δυνατότητα να μπαίνουμε σε διάφορα σπίτια, ανά πάσα ώρα και στιγμή, αυτά που θα βλέπαμε δεν θα μας τρόμαζαν απλώς, θα χάναμε τον ύπνο μας».

Ποια είναι όμως η επαφή του με τον κόσμο όταν τον αναγνωρίζουν στον δρόμο; Ο ίδιος απάντησε: «Κάποιες κυρίες αγαπημένες που έχω στο σούπερ μάρκετ μου λένε “μα καλά, τόσο γλυκός πώς γίνεται;”. Αλλά, νομίζονται το δέχονται όμορφα γιατί οι ρόλοι που καμιά φορά μας τρομάζουν, κάτι μας θυμίζουν, αλλιώς δεν μας τρομάζουν».

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή και τον γάμο του με την επίσης ηθοποιό Δανάη Σκιάδη, ο Νικόλας Παπαγιάννης αποκάλυψε: «Οι μεταπτώσεις του ήρωά μου, μου κοστίζουν πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεν με επηρεάζει στην προσωπική μου ζωή. Η συμφωνία εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι ότι πριν μπω στο σπίτι, όλα αυτά έχουν ξεχαστεί. Μιλάω πολύ με τη γυναίκα μου για να αποφορτίζομαι και είναι υπέροχο αυτό. Η Δανάη κι εγώ καταλαβαινόμαστε, δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved