Στέλλα Ψαρουδάκη: «Το πιο δύσκολο ήταν ο φόβος που ένιωθα στην Αθήνα... Έκλαψα κάμποσα βράδια»
Media

Στέλλα Ψαρουδάκη: «Το πιο δύσκολο ήταν ο φόβος που ένιωθα στην Αθήνα... Έκλαψα κάμποσα βράδια»

Η Στέλλα Ψαρουδάκη η οποία συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες όπου και ξεχώρισε, μίλησε σε συνέντευξή της για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στα πρώτα βήματα της καριέρας της. 

Η νεαρή ηθοποιός που φέτος βλέπουμε στο Ναυάγιο και η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο, παραδέχεται ότι τον πρώτο καιρό που είχε εγκατασταθεί στην Αθήνα πέρασε αρκετά δύσκολα...

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που συναντήσατε ερχόμενη από το Ρέθυμνο;

Δεν προσαρμόστηκα πολύ εύκολα. Την πρώτη χρονιά πήγαινα στην Κρήτη μια φορά τον μήνα, για να δω τους δικούς μου. Το πιο δύσκολο ήταν ο φόβος που ένιωθα στην Αθήνα. Το ότι έπρεπε να προσέχω. Έχοντας μεγαλώσει στην Κρήτη, δεν είχα την αίσθηση της απειλής.

202111031121040.9207_STELA_PSAROYDAKI.jpg

Σας έχουν απορρίψει για κάποιον ρόλο που θέλατε πολύ;

Εννοείται. Και έκλαψα κάμποσα βράδια κάτω από το πάπλωμα μου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ονειρεύομαι ακόμα ότι ίσως τα καταφέρω μια μέρα.

Ο ρόλος σας στις «Άγριες Μέλισσες» ήταν ένα σημαντικό βήμα για να ανοιχτεί ένας μεγάλος δρόμος στην τηλεόραση;

Οι «Μέλισσες» ήταν πραγματικά ένα δώρο. Βρέθηκα δίπλα σε έμπειρους και γενναιόδωρους συνεργάτες, που με στήριξαν και με έκαναν να αισθανθώ άνετα. Νιώθω ότι πήρα εφόδια, είδε περισσότερος κόσμος τη δουλειά μου, αλλά, κυρίως, νιώθω πιο σίγουρη.

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved