Οργή Γεννατά για Έρωτα Φυγά: «Μένουμε ξαφνικά χωρίς δουλειά 5 μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιό μας»
Media

Οργή Γεννατά για Έρωτα Φυγά: «Μένουμε ξαφνικά χωρίς δουλειά 5 μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιό μας»

Ο Γεράσιμος Γεννατάς είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς Έρωτας Φυγάς που όμως θα έχει πρόωρο τέλος.

Κάτι που δείχνει όχι μόνο να ενοχλεί αλλά και να θυμώνει τον ηθοποιό που είχε προγραμματίσει αλλιώς τα οικονομικά του. Σε συνέντευξή του, ο ηθοποιός δεν κρύβει την ενόχλησή του για αυτή την εξέλιξη...

Πώς από τον Αρτό περνάς σ αυτόν τον ψευταράκο, μπαγαπόντη Στρατή, του σίριαλ Έρωτας Φυγάς; Πώς είναι αυτή η διαδικασία πολλαπλών μεταβάσεων για έναν ηθοποιό και πώς έρχεται η αποσυμπίεση;

Η λειτουργία ενός ηθοποιού είναι η ίδια και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Ψάχνεις στο βάθος των αποσκευών σου να βρεις εκείνα τα υλικά με τα οποία θα δώσεις σώμα και ψυχή στον ήρωα σου. Όλα αυτά τα υλικά είσαι εσύ. Κάθε φορά.

Και τώρα που τελειώνει το σίριαλ έτσι ξαφνικά;

Για εμένα το θέμα είναι πως ένα κανάλι αδιαφορεί για τους θεατές του γιατί μέχρι τώρα είχαμε τη δικαιολογία της χαμηλής τηλεθέασης. Ο Έρωτας Φυγάς, όμως, έχει πάρα πολύ υψηλά νούμερα. Πώς αδιαφορείς, λοιπόν, για όλους αυτούς τους ανθρώπους. Από την άλλη είμαστε και όλοι εμείς οι συντελεστές που μένουμε ξαφνικά χωρίς δουλειά 5 μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιό μας. Η κίνηση αυτή τοποθετεί τα πράγματα σε μια άλλη συνθήκη που, κατά τη γνώμη μου, θα γίνει πολύ πιο ζοφερή σε ό,τι αφορά τα εργασιακά τω καλλιτεχνών.

Πηγή: Αυγή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved