Λιανός:Η ζόρικη παρουσίαση του Celebrity, η ανυπομονησία για το Survivor & η αποκάλυψη για Πούμπουρα
Media

Λιανός:Η ζόρικη παρουσίαση του Celebrity, η ανυπομονησία για το Survivor & η αποκάλυψη για Πούμπουρα

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής I Love ΣΟΥ ΚΟΥ λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο όπου γίνονταν τα γυρίσματα του I' m a Celebrity, get me out of here

O γνωστός παρουσιαστής και τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι: «Όταν γυρίζω στην Ελλάδα παθαίνω αγοραφοβία» εξηγώντας ότι νιώθει έτσι όταν για καιρό βρίσκεται σε έναν εξωτικό προορισμό και μιλάει με... τζιτζίκια.

Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στην παρουσίαση του I m a Celebrity και τόνισε: «Η παρουσίαση του Celebrity ήταν λίγο ζόρικη γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι».

Και πρόσθεσε: «Η συνεργασία μου με την Καλομοίρα ήταν μία χαρά, γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια».

lianos-kalomoira-celebrity.jpg

Ο ίδιος κατέληξε για το θέμα: «Το Celebrity δεν είχε τρομερή απήχηση, ξέραμε ότι υπήρχε ρίσκο για το παιχνίδι… Ήταν μία περίεργη χρονιά φέτος για την τηλεόραση».

Η περίοδος που πέρασε ήταν δύσκολη για τον Λιανό και σε προσωπικό επίπεδο καθώς όπως είπε: «Ήταν δύσκολη περίοδος το Celebrity γιατί ήμουν μακριά από την οικογένειά μου, στο Survivor θα είμαστε μαζί».

Όσο για το νέο πρότζεκτ της Acun που αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, το Survivor, ο Γιώργος Λιανός παραδέχτηκε: «Έχω ανυπομονησία για το Survivor, πηγαίνω στο casting των παικτών».

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες και τη φημολογία που υπάρχει σχετικά με τους επόμενους πρωταγωνιστές του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε: «Κάποιοι είδαν τον Σάββα Πούμπουρα να περνάει τα γραφεία της Acun Media».

lianos-8.jpg

Σχετικά με τους κανόνες του παιχνιδιού, ο ίδιος σημείωσε: «Πρέπει να απαλλαγούμε από τις ποινές του Survivor».

Ο Γιώργος Λιανός κατέληξε ξεκαθαρίζοντας: «Δέχομαι τηλεφωνήματα για άλλες δουλειές αλλά εγώ είμαι στο Survivor».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved