Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος καταρρέει πάνω από τη διασωληνωμένη Χάϊδω
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος καταρρέει πάνω από τη διασωληνωμένη Χάϊδω

Συγκλονιστικό το αποψινό, 11-12, επεισόδιο της σειράς, Γη της Ελιάς

Ένα ακόμη περιστατικό με την Αγγελική γίνεται αφορμή για να συγκρουστούν ο Μάνος και η Μαρίνα με την Αμαλία, η οποία συνεχίζει να παρεμβαίνει στην ανατροφή της μικρής. Ο Κουράκος προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Ορέστη, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελε.

gi-ths-ellias-zevgaria-(3).jpg

Ο Στράτος αποκαλύπτει στον Κουράκο ότι τον κουτσομπολεύει ο Πότης και γίνεται έξαλλος, με αποτέλεσμα να πάει στο καφενείο για να του τρίξει τα δόντια. Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη να της δώσει διαζύγιο, αλλά εκείνος την εκβιάζει λέγοντάς της ότι θα μιλήσει σε όλους για τα καμώματά της.

GI-TIS-ELIAS.jpg

Η Άννα συναντά τον Ελευθερέα, τον ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου, για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνισή της εκεί κι αυτός της ρίχνεται...

Δείτε απόσπασμα από το νέο επεισόδιο της σειράς, που πρόβαλε η εκπομπή, Mega καλημέρα

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, είδαμε: Ο Κουράκος πείθει τη Δήμητρα να πάει μερικά ρούχα της στο σπίτι του προκειμένου να κοιμάται εκεί κάποια βράδια. Ο Πότης προσπαθεί να αποτρέψει την Άννα από το να τραγουδήσει στο μπουζουξίδικο, αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη. Η Αμαλία κάνει το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της σχέσης της με την Αθηνά, αλλά εκείνη παραμένει συγκρατημένη.

Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης μαθαίνει το μυστικό που συνδέει τον Ισίδωρο με τη γυναίκα που αναφέρεται στη διαθήκη του. Η Ιουλία διεκδικεί μια θέση στη ζωή του Στάθη, αλλά εκείνος δεν τολμάει να κάνει το επόμενο βήμα μαζί της. Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρηγορήσει τη Θεοδώρα που βιώνει την πρώτη εpωτική απογοήτευση της ζωής της...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved