Γερονικολού: Τα έξι χρόνια σχέσης με τον Τσιμιτσέλη και το επόμενο βήμα
Media

Γερονικολού: Τα έξι χρόνια σχέσης με τον Τσιμιτσέλη και το επόμενο βήμα

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στοHappy Day και τόνισε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχουμε βρεθεί και έχουμε ταιριάξει δυο άνθρωποι που είμαστε αντίθετοι σε πάρα πολλά. Είμαι πρωινός τύπος, εκείνος όχι. Είμαι πιο κοινωνική και ανοιχτή ενώ εκείνος είναι πιο κλειστός. Υπάρχουν πολλές αντιθέσεις που μάλλον επιβεβαιώνουν ότι τα ετερώνυμα έλκονται και ταιριάζουν.»

Και πρόσθεσε: «Στην αρχή της σχέσης μας δεν φοβήθηκα. Αυτό που ήθελα, ήταν να μη γίνει γνωστό πριν νιώσω σίγουρη ότι είμαι με έναν άνθρωπο που θέλω να είμαι πολύ καιρό μαζί του. Αυτό δεν ήταν πολύ στο χέρι μας τελικά, αλλά όλα πήγαν καλά. Είμαστε μαζί έξι χρόνια».

Και τόνισε η Κατερίνα Γερονικολού: «Δε με αγχώνει το επόμενο βήμα στη σχέση μας. Ενώ μπορεί να είμαι πολύ αγχωτικός άνθρωπος στα καθημερινά, για τα μακροπρόθεσμα και ουσιαστικά, νιώθω ότι η ζωή με κάποιο τρόπο θα με οδηγήσει. Ότι θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι η επισημοποίηση θα έφερνε κάτι παραπάνω στη σχέση

geronikolou12.jpg

Το ότι έχω βάλει πάρα πολλά νυφικά στη ζωή μου και με έχω δει νύφη, με έχει βοηθήσει στο να μην έχω την ανάγκη να γίνω η πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Μας δίνεται η ευκαιρία, μέσα από τη δουλειά, να το ζήσουμε όλο αυτό. Οπότε, στην προσωπική μου ζωή, ίσα ίσα έχω το περιθώριο να χαίρομαι με τη χαρά των άλλων. Δεν έχω την ανάγκη να τραβήξω εγώ τα βλέμματα, το αντίθετο. Θέλω όταν είμαι σε μια παρέα να μιλάνε οι άλλοι, να γελάω με τους άλλους.

Μιλάω πολύ στη δουλειά. Μιλάω πολύ για τον εαυτό μου. Πολλές φορές νιώθω αμήχανα σε μια συνέντευξη που μιλάω συνέχεια για μένα… Βασικό στοιχείο σε ένα ζευγάρι είναι ο ένας να πηγαίνει τον άλλον λίγο πιο μπροστά και να τον υποστηρίζει»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved