Αντιγόνη Κουλουκάκου: Τα πλάνα στη Γη της Ελιάς με φουσκωμένη κοιλιά μετά την είδηση της εγκυμοσύνης
Media

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Τα πλάνα στη Γη της Ελιάς με φουσκωμένη κοιλιά μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

H Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της ότι είναι έγκυος και… είναι έγκυος και στη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, η οποία υποδύεται την Ιουλία.

Έγκυος λοιπόν στη ζωή, έγκυος και στη σειρά!

Η τηλεοπτική Ιουλία ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός όχι μόνο στον Στάθη, που είναι ο πατέρας αλλά και στον αδερφό της, Ισίδωρο και στον ανιψιό της, Μάνο Βρεττάκο.


Μάλιστα, στα πλάνα που είδαμε η κοιλίτσα της έχει ήδη αρχίσει και φαίνεται… και φορά πια φαρδιά φορέματα.

antigoni-kouloukakou-1.jpg

"Είμαι πολύ χαρούμενη, διανύω μια πολύ ευτυχισμένη και δημιουργική περίοδο. Ανακαλύπτω πράγματα που δεν φανταζόμουν πως θα μου συνέβαιναν ή θα ένιωθα στα 40+: αντοχές, δυνάμεις, αυτοπεποίθηση, μια κρυμμένη εσωτερική δύναμη…Πάντα θεωρούσα πως είμαι δυνατή, όμως τώρα μου αποκαλύπτονται κι άλλες άγνωστες πτυχές μου. Είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Δεν απέχει πολύ από αυτό που είμαι στην πραγματικότητα, γιατί είμαι φύσει και θέσει αισιόδοξος άνθρωπος, ακόμη κι αν ο κόσμος μου γκρεμίζεται πιστεύω πως στο τέλος κάτι καλό θα συμβεί. Όταν όμως μου συμβαίνει κάτι ευχάριστο, τότε το θεωρώ ευλογία, και αυτή είναι μια ευλογημένη περίοδος" ανέφερε στο περιοδικό Beaute αποκαλύπτοντας το ευχάριστο γεγονός.

Και σε άλλο σημείο της αποκαλυπτικής συνέντευξης στο περιοδικό ανέφερε: "Πριν από το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης μου, είχε προηγηθεί ένα μεγάλο roller coaster συναισθημάτων. Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ για τη θέση μου και για το ποια πρέπει να είμαι απέναντι στα δύο παιδιά του συντρόφου μου, που τα αισθάνομαι πολύ παιδιά μου. Και αναρωτιόμουν: Μήπως τα νιώθω υπερβολικά παιδιά μου, μήπως είμαι πιο πολύ φίλη τους, μήπως είμαι απλώς κηδεμόνας τους ή απλώς σύντροφος του μπαμπά τους; Τελικά, κατέληξα ότι όλα αυτά είναι… μπούρδες.

Με όλο τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική μητέρα τους, με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις, αισθάνομαι και μαμά τους. Νιώθω τέτοια αγάπη προς αυτά τα παιδιά και δέσιμο μαζί τους, που ο ερχομός του τρίτου παιδιού μας, μας συνδέει ακόμη περισσότερο, είναι το αδελφάκι τους. Αυτό μόνο να ενισχύσει μπορεί και να κάνει και τη δική μου θέση ακόμα πιο ξεκάθαρη. Αισθάνομαι απενοχοποιημένο τον ρόλο της μητέρας. Είμαι λοιπόν μια μαμά τριών παιδιών που τα λατρεύω!"

Δείτε τα πλάνα της με φουσκωμένη κοιλίτσα στη Γη της Ελιάς!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved