Ναυάγιο – Αθηνά Ροδίτου: «Είμαι ευλογημένη που αποτελώ κομμάτι αυτής της σειράς»
Media

Ναυάγιο – Αθηνά Ροδίτου: «Είμαι ευλογημένη που αποτελώ κομμάτι αυτής της σειράς»

Το Ναυάγιο: Η Λίνα Γιαννακάκη και η Αθηνά Ροδίτου θα ήταν κολλητές φίλες σε ένα άλλο σύμπαν.

Γιατί και οι δύο ακολουθούν τα όνειρά τους, αγαπούν με πάθος, τολμάνε και δεν τα παρατάνε αν τα όνειρά τους δεν γίνουν πραγματικότητα. Η ηθοποιός αποκαλύπτει στο TV24 πώς νιώθει κάθε φορά που μεταμφιέζεται σε Λίνα, καθώς και τις προσεχείς κινήσεις της ηρωίδας της.

roditou-(3).jpg

Ψυχανεμιστήκατε από την αρχή την επιτυχία που θα είχε η σειρά;

«Στην αρχή είχα την αίσθηση ότι είναι δύσκολο ως εγχείρημα, αφενός γιατί είναι πραγματική ιστορία και αφετέρου γιατί είχε προηγηθεί το ναυάγιο με τους μετανάστες το περασμένο καλοκαίρι. Αποφάσισα όμως να δώσω σημασία μόνο στα θετικά της δουλειάς, που ήταν πολλά. Καταλάβαινα πως ήταν μια καλοστημένη παραγωγή, πως οι άνθρωποι που δούλευαν σε αυτήν είχαν μεράκι και αγάπη γι’ αυτό που έκαναν. Οι συνεργάτες ήταν όλοι εξαιρετικοί και φυσικό ότι ο σκηνοθέτης μας, ο Γιάννης Χαριτίδης, είναι μοναδικός στη δουλειά του. Είχα λοιπόν μεγάλο ενθουσιασμό μέσα μου και τελικά επιβεβαιώθηκα σε όλα έχει δοθεί τεράστια σημασία, γι' αυτό και η απόδοση εκείνης της εποχής είναι τόσο πιστή».

Η αλήθεια είναι πως σε κάθε λήψη μεταφερόμαστε νοερά σε εκείνη τη δεκαετία και μόνο από το στάιλινγκ που έχει επιμεληθεί η Κατερίνα Τσακότα.

«Το ενδυματολογικό κομμάτι είναι ό,τι καλύτερο στη σειρά. Χαίρομαι κάθε φορά που μεταμορφώνομαι σε Λίνα. Είναι μια εποχή που αγνοώ φυσικά, αλλά που με γοητεύει απόλυτα. Είμαι ευλογημένη που αποτελώ κομμάτι αυτής της σειράς».

roditou-(4).jpg

Και τι συνέβη όταν η Αθηνά συνάντησε τη Λίνα; Ένα κορίτσι σύγχρονο για την εποχή της, μια επαναστάτρια που δεν διστάζει να διεκδικήσει τα θέλω της.

«Είναι όντως η επαναστάτρια της οικογένειας Γιαννακάκη. Διαφέρει με κάθε άλλο μέλος της οικογένειάς της. Καμία σχέση με την αδελφή της, τη Βάσω, που ακούει τον μπαμπά της και πράττει κατά γράμμα ό,τι επιτάσσει εκείνος. Θα δούμε αυτό πώς θα διαμορφωθεί στο μέλλον. Τη θαυμάζω πολύ τη Λίνα για όσα έκανε στην εποχή της και νομίζω ότι έχουμε κάποια κοινά. Ούτε εγώ σταματάω μέχρι να πετύχω τους στόχους μου».

Προς το παρόν πάντως... ερωτεύτηκε!

«Ναι, μέσα σε όλα της συνέβη και αυτό. Ερωτεύτηκε τον Μάκη. Ξεκίνησε λίγο περίεργα η ιστορία τους αλλά θα συνεχιστεί καλά. Στη συνέχεια θα συμβούν διάφορα που θα αλλάξουν τα δεδομένα στη σχέση τους».

roditou-(1).jpg

Είναι σίγουρη δηλαδή γι’ αυτή τη σχέση; Γιατί πριν λίγο καιρό είπε στην αδελφή της πως έχει αμφιβολίες καθώς αυτός ο έρωτας γεννήθηκε στο ναυάγιο

«Το ναυάγιό ήταν κάτι πολύ τραυματικό για τη Λίνα. Κάτι που δεν έχει ξεπεράσει και που θα κουβαλάει για πάντα μέσα της. Θα τη δούμε να μην μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια εξαιτίας του. Ο Μάκης λοιπόν της θυμίζει τις καταστάσεις που έζησε, αλλά αυτό σίγουρα θα ξεπεραστεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved