Έρωτας Φυγάς – Ζαλμάς: «Δεν είναι κρίμα τώρα αυτό; Γιατί εκεί καταντήσαμε…»
Media

Έρωτας Φυγάς – Ζαλμάς: «Δεν είναι κρίμα τώρα αυτό; Γιατί εκεί καταντήσαμε…»

Για τη σειρά «Έρωτας Φυγάς», που οφείλεται η μεγάλη της επιτυχία αλλά και για τον ήρωά του, μίλησε ο Σταύρος Ζαλμάς.

H σειρά κατάφερε να αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη της περσινής χρονιάς και συνεχίζει τη δυναμική της πορεία. Πού το αποδίδετε;

«Είχα συμπεράνει από την αρχή ότι θα έχει επιτυχία. Δεν είναι τυχαίες οι επιτυχίες, ξέρετε, καθώς αποτελούν συγκερασμό πραγμάτων. Οπότε όταν έχεις ένα τέτοιο σενάριο, που για εμάς τους ηθοποιούς είναι πρώτη ύλη μια ομάδα εκλεκτών ηθοποιών με τους οποίους έχω ξανασυνεργαστεί, αυτούς τους σκηνοθέτες την παραγωγή, κι ένα κανάλι που παρόλο που είναι μικρό προσπαθεί να ανοίξει χώρο και μας βοηθάει όσο μπορεί, αισθάνθηκα ότι θα υπάρξει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που θα φτάσει στον κόσμο».

zalmas-(3).jpg

Είναι πολύ ωραία και η χημεία του καστ.

«Με την Πέμη γνωριζόμαστε εξ απαλών ονύχων και έχουμε παίξει μαζί πολλές φορές στο θέατρο. Γενικότερα όμως υπήρχε αυτός ο επιτυχημένος συνταιριασμός των προσώπων που αναφέρετε. Είναι επίσης εξαιρετική η εικόνα και η απόδοση της εποχής γιατί στην Ελλάδα, κακά τα ψέματα, δεν υπάρχουν τα μέσα. Είμαστε μια χώρα με πολύ μικρή κινηματογραφική παραγωγή. Ούτε τα τεράστια στούντιο έχουμε, ούτε τα μεγάλα βεστιάρια. Για σειρές εποχής πρέπει να βρεις αυτοκίνητα, χώρους, ρούχα, αντικείμενα, έπιπλα. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουμε και αν δεν ήμασταν Έλληνες να έχουμε το δαιμόνιο που έχουμε, δεν θα γίνονταν τέτοιες παραγωγές».

Οι χαρακτήρες στον «Έρωτα φυγά» από γραφής είναι πολύ ξεκάθαροι. Συστηθήκατε στο κοινό και ξέραμε από την αρχή ποιος είναι ο Στέφανος.

«Ο χαρακτήρας πλάθεται από τον ηθοποιό. Είναι η προσωπικότητά του και είναι ποτισμένος από εμένα. Χαίρομαι πολύ γιατί έχω πλάσει έναν ήρωα που ο κόσμος τον έχει αγαπήσει. Είναι καθαρά δικό μου δημιούργημα. Όχι μόνο εγώ. Όλοι οι συνάδελφοι πλάθουν τον χαρακτήρα τους. Άλλο είναι η δράση του. Το τι θα τον βάλεις να πει, και να κάνει. Το ποια υποχρώματα όμως θα χρησιμοποιήσει στη φωνή του, τι συναισθήματα θα επικαλεστεί, πώς θα κοιτάξει, τι περιεχόμενο θα τοποθετήσει στο βλέμμα του, είναι καθαρό θέμα του ηθοποιού. Αυτή είναι η δημιουργία του».

zalmas-(1).webp

Έχετε χτίσει έναν ήρωα που είναι ο ορισμός του ανδρικού προτύπου. Είναι ένας τζέντλεμαν.

«Δεν είναι κρίμα τώρα αυτό; Γιατί εγώ αισθάνομαι ότι παίζω έναν άνθρωπο όπως θα πρέπει να είναι και αυτό στις μέρες μας είναι σπάνιο. Γιατί εκεί καταντήσαμε», λέει στο tv24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved