Έρωτας Φυγάς – Ζαλμάς: «Συμβαίνουν πολλά στους δύο αυτούς ήρωες, θα δούμε αν θα είναι μαζί»
Media

Έρωτας Φυγάς – Ζαλμάς: «Συμβαίνουν πολλά στους δύο αυτούς ήρωες, θα δούμε αν θα είναι μαζί»

Για τη συνεργασία του με την Πέμυ Ζούνη στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» αλλά και πώς θα βρει η συνέχεια τους ήρωές τους, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σταύρος Ζαλμάς.

Με την Πέμη Ζούνη αποτελείτε τον δεύτερο μεγάλο ερωτικό πόλο της σειράς. Ολοι θέλουν ευτυχισμένο τέλος για εσάς. Το κοινό έχει αγαπήσει το ζευγάρι αυτό που είχε ένα δύσκολο παρελθόν και που του αξίζει ένα ωραίο μέλλον.

«Με την Πέμη είμαστε πολλά χρόνια συνεργάτες και στο θέατρο. Κατά γενική ομολογία έχουμε καλή χημεία και ταιριάζουμε και φυσιογνωμικά. Όταν δουλεύω μαζί της, το αποτέλεσμα είναι δεδομένο. Προσπαθούμε να κατακτήσουμε πράγματα από ένα σημείο και μετά, από ένα επίπεδο και πάνω γιατί από ένα επίπεδο και κάτω όλα είναι δεδομένα για εμάς. 0 πήχης είναι αρκετά ψηλά. Συμβαίνουν πολλά και στους δύο αυτούς ήρωες και θα δούμε αν θα καταφέρουν στο τέλος να είναι μαζί όπως το εύχονται και το ελπίζουν».

1702289033619-552912077-zalmas-(1).png

Είναι πολλοί εκείνοι που θέλουν και τους δύο νεκρούς. Τι θα επακολουθήσει;

«Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες γιατί τα σενάρια τώρα γράφονται. Μου δόθηκε προφορικά μια περίληψη της δράσης του ρόλου μου. Μου φάνηκε γοητευτική γι' αυτό και συμφώνησα στον δεύτερο κύκλο. Σαφώς θα υπάρχουν ανατροπές που θα συμβούν και είναι αναπόσπαστο κομμάτι των σειρών. Δεν γίνονται για να γίνουν. Δεν θα ήθελε ποτέ κανείς να κοροϊδέψει τον τηλεθεατή γιατί ο τηλεθεατής παρακολουθεί και θυμάται. Και πολλές φορές μπορεί να συμπάσχει κιόλας, οπότε είναι πολύ μεγάλο λάθος να γίνει αυτό, θα γίνουν λοιπόν ανατροπές στο πλαίσιο της ζωής και μιας συναισθηματικής πορείας προκειμένου να βιώσουν κάποια πράγματα και να καταλήξουν σε αποφάσεις λογικές ή συναισθηματικές. Νομίζω ότι με κάτι τέτοιο έχουμε να κάνουμε και επίσης είναι γοητευτικό στο μάτι του θεατή να βλέπει τον χαρακτήρα να περνάει διάφορες οδούς και να ζει αυτές τις διακυμάνσεις του συναισθήματος», λέει ο ηθοποιός στο tv24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved