Famagusta – Στέφανος Μιχαήλ: H πρεμιέρα του Famagusta, ο ρόλος και το πρώτο spoiler
Media

Famagusta – Στέφανος Μιχαήλ: H πρεμιέρα του Famagusta, ο ρόλος και το πρώτο spoiler

Στις αρχές Ιανουάριου θα κάνει πρεμιέρα το «Famagusta» στο MEGA και ο Στέφανος Μιχαήλ που θα υποδύεται τον Θοδωρή αποκαλύπτει τα πάντα για τον ήρωά του.

Όπως την εξωσυζυγική του σχέση, τον θάνατο της ερωμένης του και το στήριγμα που θα βρει στο πρόσωπο της Δάφνης.

1702289400248-939035680-mixail.jpg

Δεν εξεπλάγην όταν είδαμε το όνομά σας ξανά σε παραγωγή των Αντρέα Γεωργίου - Κούλλη Νικολάου.

«Τους αγαπώ πολύ. Από δική τους δουλειά ξεκίνησα, μαζί τους μεγάλωσα, δίπλα τους έμαθα. Είναι η οικογένειά μου πλέον και με στηρίζουν πάντα. Είχαμε κάνει μια παύση γιατί η συνεργασία μας, μετά το “Τατουάζ", συνεχίστηκε στις “8 λέξεις” όπως θα θυμάστε. Χρειαζόμασταν και οι δύο πλευρές ένα διάλειμμα, ώστε να επανέλθουμε δριμύτεροι. Κάναμε λοιπόν το φρεσκάρισμά μας και είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι να επαναπροσδιοριστούμε».

Εσείς μέσα από τον ρόλο του Θοδωρή. Αρχικά φαντάζομαι πω$ είπατε το ναι στο «Famagusta» καθώς η σειρά αφορά στην εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974.

«Νομίζω όπως θα δεχόμουν οποιαδήποτε πρόταση του Αντρέα και του Κούλλη. Ξέρω πλέον τι δουλειές κάνουν, τι άνθρωποι είναι και πόσο δίνονται σε κάθε παραγωγή τους. Ξέρω επίσης το νοιάξιμο που δείχνουν σε καθένα συνεργάτη τους ξεχωριστά. Δεν έχω κανένα παράπονο από εκείνους και δεν θα έπρεπε να έχει κανένας συνεργάτης τους. Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους αλλά για να επανέλθω στο αρχικό σκέλος της ερώτησης σας, φυσικά και ήθελα να συμμετέχω σε μια σειρά που έχει σχέση με την Αμμόχωστο. Είναι χαρά μου και τιμή μου».

1702289406962-286598093-mixail.jpeg

Η σειρά θα ξεκινήσει αρχές του 2024, όμως ήδη έχουμε αρχίσει να ακούμε για τον Θοδωρή και τις δράσεις του.

«Θα έλεγα πως είναι ένας παρεξηγημένος ήρωας. Προκύπτει κάτι άσχημο στη ζωή του που βάζει σε κίνδυνο τη σχέση με τη γυναίκα τους τη Δάφνη, όμως τελικά δεν φταίει ο Θοδωρής».

Έχει ήδη γραφτεί πως ένας θάνατος θα τον επηρεάσει.

«Ο ήρωάς μου είναι πολύ καλό παιδί και αγαπάει πολύ τη γυναίκα του. Όμως η ερωτική τους ζωή φαίνεται να έχει βαλτώσει. Δεν υπάρχει ερωτική έλξη μεταξύ τους. Ο Θοδωρής λοιπόν θα αναζητήσει την αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας, η οποία θα πεθάνει. Ο θάνατός της δεν θα είναι δολοφονία αλλά καθαρό ατύχημα. Δεν έχει αρνητικό πρόσημο ως χαρακτήρας. Το αντίθετο θα έλεγα»,

Αρα θα βρεθεί σε απόγνωση!

«Ολη η ζωή του θα κλονιστεί. Δεν σας φαίνεται φυσικό; Δεν είναι ένα περιστατικό που είχε μελετημένο, δεν το είχε σχεδιάσει, οπότε θα κληθεί να αποδείξει το προφανές. Οτι δεν βρίσκεται πίσω από τον θάνατό της», λέει στο tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved