Πετρόπουλος: «Όταν αρρώστησα χάλασε συνεργασία μου γιατί δεν ήξεραν αν θα ζω μέχρι την πρεμιέρα»
Media

Πετρόπουλος: «Όταν αρρώστησα χάλασε συνεργασία μου γιατί δεν ήξεραν αν θα ζω μέχρι την πρεμιέρα»

Fay’s time: Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Πετρόπουλος, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία προβλήθηκε σήμερα 11/12.

Ο ηθοποιός μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε φέτος αλλά και για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Οι τηλεοπτικές προτάσεις που μου έγιναν φέτος δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον, στην ηλικία μου δεν γίνεται να μην είμαι επιλεκτικός. Το οικονομικό κομμάτι είναι κίνητρο όταν σε παρεμποδίζει στην επιβίωση, εγώ έχω μάθει να ζω με τα ελάχιστα. Την εποχή του Παρά Πέντε έγινα εκπαιδευτικός.

petropoylos.png

Μετάνιωσα που είπα όχι στις Άγριες Μέλισσες, γιατί θα μπορούσα να το συνδυάσω. Νόμιζα πως δεν μπορώ. Ήταν 50 τα επεισόδια και φοβήθηκα ότι μπορεί να είναι 50 και τα γυρίσματα και δεν είχα χρόνο για 50 γυρίσματα. Τι να πω... Έχω κληρονομικό χάρισμα να κάνω ανοησίες. Έχω κάνει πολλές λάθος επιλογές και σε άλλους τομείς, και στην προσωπική μου ζωή», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Και συνέχισε: «Όταν αρρώστησα, υπήρχαν άνθρωποι που φοβήθηκαν. Χάλασε μια συνεργασία μου γιατί δεν ήξεραν αν θα ζω μέχρι την πρεμιέρα. Ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση. Έχω ζήσει τοξικά πράγματα, πολύ έντονα. Θεωρώ κομβικό σημείο στην καριέρα μου το Παρά Πέντε. Ένας πιτσιρικάς σε ένα σουβλατζίδικο με ρώτησε αν είμαι ο πατέρας αυτού που έκανε τον πρωθυπουργό στο Παρά Πέντε. Του είπα “ναι” και μου είπε “ίδιοι είστε”».

Δείτε τα βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved