Μπέσσυ Αργυράκη: Έφτιαξε χριστουγεννιάτικα τρουφάκια και πάθαμε πλάκα με την κουζίνα της
Media

Μπέσσυ Αργυράκη: Έφτιαξε χριστουγεννιάτικα τρουφάκια και πάθαμε πλάκα με την κουζίνα της

Η Μπέσσυ Αργυράκη υποδέχτηκε στο σπίτι της την εκπομπή «Ελένη», μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε τα αγαπημένα της χριστουγεννιάτικα τρουφάκια της Κορνήλιας, της μαμάς του σεφ Βασίλη Καλλίδη.

Η Μπέσσυ Αργυράκη όσο έφτιαχνε τα τρουφάκια στην κουζίνα, μίλησε για τον σύζυγό της με τον οποίο είναι μαζί 39 χρόνια αλλά και την κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα.

«Μόνο για την τηλεόραση κάνω γλυκά, δεν μπαίνω στην κουζίνα. Είμαστε 39 χρόνια με τον σύζυγό μου και το μυστικό είναι η ελευθερία. Ο άντρας μου δεν μου έδειξε ποτέ ζήλεια αλλά θα μπορούσε. Εγώ ζήλευα τον άντρα μου, ήταν ένας κούκλος» είπε χαρακτηριστικά.

besi-argiraki09.jpg

Όσον αφορά την διατροφή της έχει… μια διαστροφή καθώς κάθε πρωί ξυπνάει με σκοπό να κάνει δίαιτα και να πει «αυτή είναι η μεγάλη μέρα της ζωής μου».

«Κάνουμε συνέχεια βίντεο με την κόρη μου, είχαμε κάνει μια βασιλόπιτα, η οποία δεν πέτυχε αλλά έκανε 1.000.000 views. Όταν κοιτάω τον εαυτό μου τότε στη Eurovision σκέφτομαι πως η φωνή μου ήταν ένα γλυκό αηδονάκι. Είναι συγκινητικό που η κόρη μου έγινε γνωστή από μόνη της και όχι επειδή είναι κόρη μου» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, η κόρη της «ξέρει τι θέλει και πώς θα το αποκτήσει».

Η τραγουδίστρια έφτιαξε λαχταριστά τρουφάκια και όπως θα δείτε και εσείς έχει μία ευρύχωρη και συνάμα λειτουργική κουζίνα και ένα τεράστιο πάγκο όπου μπορεί να μαγειρέψει άνετα, παρόλο που δεν μαγειρεύει συχνά.

Δείτε τις δηλώσεις της όσο και την υπέροχη κουζίνα της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved