Fame story: O αποχαιρετισμός σε Κλειδά και δίδυμους, τα ντουέτα, η καλύτερη εμφάνιση και ο μασέρ
Media

Fame story: O αποχαιρετισμός σε Κλειδά και δίδυμους, τα ντουέτα, η καλύτερη εμφάνιση και ο μασέρ

Fame story - Στο σημερινό επεισόδιο (Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου), ο Δημήτρης Κλειδάς και οι δίδυμοι, Danny και Victor, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής τους στο 11o Fame Story Live (Παρασκευή 8/12), μπαίνουν στην Ακαδημία για να μαζέψουν τα πράγματά τους, αλλά και να αποχαιρετήσουν και να ευχηθούν «καλή τύχη» στους υπόλοιπους σπουδαστές.

Το επόμενο πρωί, η Ηρώ μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για την καθιερωμένη Αξιολόγηση του Live. Σχολιάζει τις solo εμφανίσεις των σπουδαστών, αλλά και τα ντουέτα τους, όπου εκεί κρίθηκε ουσιαστικά και το αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, οι σπουδαστές ψηφίζουν την καλύτερη εμφάνιση του προηγούμενου Live και η Ηρώ ανακοινώνει τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση.

fame-story-(1).jpg

Fame story

Και αυτή τη φορά στην ανάθεση τραγουδιών, η Ηρώ ανακοινώνει στους σπουδαστές τα solo κομμάτια, αλλά και τα ντουέτα. Η Αριστέα Αλεξανδράκη δεν δείχνει να ενθουσιάζεται με το solo κομμάτι, που της δόθηκε.

Οι σπουδαστές ξεκινούν αμέσως τις πρώτες τους πρόβες για τα ντουέτα τους και ο Άλεξ Παναγή μπαίνει στην Ακαδημία για μάθημα φωνητικής, μαζί με έναν… μασέρ! Στα πλαίσια του μαθήματος οι σπουδαστές θα τραγουδάνε, ενώ ταυτόχρονα ο ειδικός θα τους κάνει μασάζ!

Δείτε εδώ το trailer:

Εξαιρετικές φωνές, υψηλό επίπεδο παραγωγής, έπαθλα που φέρνουν τα ταλέντα σε επαφή με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα πραγματικά αστέρια γεννιούνται στο Star και στην Ακαδημία του Fame Story και τα Fame Story Live είναι συναρπαστικά, γεμάτα λάμψη, εντυπωσιακές ερμηνείες, ένταση, αγωνία και ανατροπές!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved