Fame Story - Σοκάρει ο Κλειδάς: «Σκοτώθηκε και διαλύθηκε η οικογένειά μου. Η μάνα μου έμπλεξε»
Media

Fame Story - Σοκάρει ο Κλειδάς: «Σκοτώθηκε και διαλύθηκε η οικογένειά μου. Η μάνα μου έμπλεξε»

Ο Δημήτρης Κλειδάς, ο οποίος συμμετείχε στο Fame Story βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Super Κατερίνα και συγκλόνισε με την ιστορία της ζωής του

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κλειδάς είπε:

«Συνέβησαν πολλά πράγματα στην οικογένειά μου. Πράγματα που δεν εύχομαι να ζήσει κανένα παιδί. Χώρισαν οι γονείς μου όταν έχασα τον αδερφό μου τον μεγάλο, σκοτώθηκε σε ατύχημα μηχανής στα 19 του».

Και πρόσθεσε: «Από εκεί άρχισε να διαλύεται η οικογένεια. Μετά η μάνα μου έμπλεξε σε ουσίες, ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι. Εγώ έκατσα με τη γιαγιά και τον παππού μου για 4 χρόνια».

Και συνέχισε: «Με τον πατέρα μου δεν είχαμε κάποια σχέση. Εγώ πριν φύγει τον αγαπούσα και ακόμα τον σέβομαι και τον αγαπάω. Αλλά εννοείται ότι τον ήθελα στη ζωή μου…».

Στην εκπομπή, Super Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένη και η μητέρα του, η οποία περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και πως κατάφερε να σταθεί στα πόδια της: «Σκέφτηκα ότι αφού τα κατάφερα κάποιος πρέπει να το δει αυτό. Έχουμε ένα ρητό εκεί ότι “μόνο ένας πρώην μπορεί να βοηθήσει έναν νυν”. Αποφάσισα να κάτσω αλλά έκατσα γιατί ήρθαν τα παιδιά μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved