«Άντε ρε ψεύτρα... Θα το δει και η μάνα μου» - Άναυδος ο Χασαπόπουλος στην Κοινωνία Ώρα Mega
Media

«Άντε ρε ψεύτρα... Θα το δει και η μάνα μου» - Άναυδος ο Χασαπόπουλος στην Κοινωνία Ώρα Mega

Κοινωνία Ώρα Mega: Η συζήτηση περί χριστουγεννιάτικων δέντρων συνεχίστηκε και σήμερα 13/12 για τρίτη ημέρα στην εκπομπή του Mega.

Θυμίζουμε πως προχθές η Ανθή Βούλγαρη ζήτησε από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να πάνε στην εκπομπή μερικές φωτογραφίες τους από παλιά με τους ίδιους να ποζάρουν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τότε ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι δεν έχει τέτοιου είδους φωτογραφίες και πως στην εποχή του δεν πρέπει να είχαν ούτε καν φωτογραφικές μηχανές, με την Ανθή να τον αποκαλεί Βασιλάκη Καΐλα.

iordanhs.png

Σήμερα, ξαφνικά βρέθηκε μια τέτοια φωτογραφία του Ιορδάνη και ο παρουσιαστής έμεινε άναυδος, λέγοντας πως είναι προϊόν photoshop.

Iordanis.png

«Άντε ρε ψεύτρα, τι είναι αυτό; Αποκλείεται να είχαμε εμείς τέτοιο δέντρο. Θα το δει η μάνα μου και θα πει "πότε πήραμε τέτοιο δέντρο;". Πήρανε μια παλιά φωτογραφία και την έβαλαν πάνω στο δέντρο με photoshop.

Είναι αυτό το ψηφιακό που σου αλλάζουν το πρόσωπο. Τέτοιο μεγάλο δέντρο δεν είχαμε ποτέ. Μια φάτνη είχαμε κάτω από το ρολόι στο κέντρο της Ξάνθης, τέτοιο δέντρο δεν είχαμε», είπε μεταξύ άλλων ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Δείτε το απόσπασμα από την Κοινωνία Ώρα Mega:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved