Χατζηβασιλείου: Δεν θα μακροημερεύσουν τα σίριαλ, νομίζω θα ξαναγυρίσουμε στις εκπομπές
Media

Χατζηβασιλείου: Δεν θα μακροημερεύσουν τα σίριαλ, νομίζω θα ξαναγυρίσουμε στις εκπομπές

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στο MEGA Καλημέρα και μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της, την απουσία της από την τηλεόραση και το life coaching.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση και το νέο της βιβλίο αυτοβελτίωσης.

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με το life coaching γιατί είναι κάποιες «φωνές» που υπάρχουν μέσα σου και οφείλεις να τις ακούσεις. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με την εσωτερικότητα, έχω πάνω από 10 χρόνια που έχω παρακολουθήσει κύκλους σεμιναρίων, πήρα το πτυχίο μου από το ΕΚΠΑ, είναι κάτι που σε λυτρώνει», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Έχει πολλή τοξικότητα η τηλεόραση. Και το να πάρεις μια δύναμη από μέσα σου, είναι σωτήριο. Όλοι έχουμε αυτή τη δύναμη μέσα μας, αλλά εν υπνώσει. Πρέπει να την αφυπνίσεις. Νιώθω ότι έχω επιτελέσει το χρέος μου», συμπλήρωσε.

«Δεν είχα το άγχος της τηλεθέασης, όχι ότι δεν με ενδιέφερε γιατί ήταν το εισιτήριό σου για την επόμενη σεζόν, τη διάρκειά σου, την χρηματική ανταμοιβή σου. Υπήρχε πάντα τοξικότητα, και παντού. Το θέμα είναι πώς την εισπράττεις, την αφομοιώνεις και μετουσιώνεις. Είμαστε ό,τι εκπέμπουμε. Τα πάντα είναι ενέργεια. Θέλεις δεν θέλεις εκπέμπεις κάθε στιγμή ένα συγκεκριμένο ενεργειακό πεδίο, με αυτό συνδέεσαι με το συμπάν. Το συμπάν ακούει τα πάντα και ανταποκρίνεται, το θέμα είναι εσύ σε τι συχνότητα εκπέμπεις. Είναι δόνηση δεν είναι λόγια», συμπλήρωσε.

Για την συνεργασία που δεν ευδοκίμησε: «Με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 ήμασταν σε διαφορετική συχνότητα. Έχω πολλά πράγματα να δώσω στον κόσμο απλά πρέπει να βρεθεί ο μεταφορέας για να δοθεί αυτή η πληροφορία. Με τον ΑΝΤ1 δεν γινόταν. Μου λείπει και δεν μου λείπει η τηλεόραση», αποκάλυψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Λείπει μια εκπομπή στον κόσμο που να δώσει στον κόσμο ωραία συναισθήματα. Δεν θα μακροημερεύσουν τα σίριαλ, νομίζω θα ξαναγυρίσουμε στις εκπομπές. Έχει σταματήσει αυτή η παροχή χρηματοδότησης για σίριαλ εποχής οπότε πιστεύω θα ξαναγυρίσουμε στις εκπομπές. Δεν μου αρέσει κάποιο σίριαλ ή εκπομπή. Είναι ευλογία που είμαι έξω αυτό διάστημα από τον χώρο», δήλωσε αναφορικά με το τι λείπει από την τηλεόραση.

«Όχι, και ίσα ίσα που πολλοί έχουν βοηθηθεί από αυτό. Ο πιο βασικός τομέας της ζωής μας είναι για μένα η σχέση με τον εαυτό μας, και αυτό τα καθορίζει όλα. Το σύμπαν δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είσαι πραγματικά. Μπορεί να είσαι πολύ άξια, αλλά να εκπέμπεις μια πεποίθηση ότι δεν είσαι αρκετά καλή. Αυτό σου γυρίζει πίσω το σύμπαν, σε σχέση με αυτό που πιστεύεις ότι είσαι. Εκπέμπουμε αυτό που νομίζουμε ότι είμαστε, όχι αυτό που είμαστε πραγματικά. Και αυτό πιστεύουν και οι άλλοι για μας. Αυτό που εκπέμπω, αυτό μου επιστρέφεται. Όταν είσαι καλά με σένα συνδέεσαι με τους άλλους διαφορετικά. Αν αλλάξεις την συχνότητα που εκπέμπεις, τότες αλλάζεις, και εξελίσσεσαι. Η εξέλιξη είναι ένας ”διακόπτης”», σημείωσε.

«Θα μπορούσα να κάνω στην τηλεόραση κάτι σχετικό με αυτό που ασχολούμαι. Δεν ξέρω αν είναι έτοιμη η τηλεόραση γι’ αυτό. Θα μπορούσα να κάνω μια παραλλαγή του «Πακέτου» με θετικά συναισθήματα και να συνδέεται με την ουσία. Ο κόσμος μου λέει ότι του λείπω από την τηλεόραση. Δεν έχω ανάγκη την προβολή, θέλω να κάνω κάτι που να αφήνει ουσιώδες αποτέλεσμα στον κόσμο», τόνισε κλείνοντας η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved