Στέλιος Διονυσίου:Αποκαλύπτει την ιδιαίτερη ιεροτελεστία του πατέρα του,Στράτου πριν βγει στην πίστα
Media

Στέλιος Διονυσίου:Αποκαλύπτει την ιδιαίτερη ιεροτελεστία του πατέρα του,Στράτου πριν βγει στην πίστα

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» συνάντησε τον Στέλιο Διονυσίου ο οποίος μίλησε για την ιεροτελεστία που ακολουθούσε ο πατέρας του Στράτος πριν να τραγουδήσει.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον πατέρα του Στράτο Διονυσίου, και για τις ετοιμασίες του πριν βγει στην πίστα.

«Υπήρχε μία ιεροτελεστία όσον αφορά την ενδυμασία του πάτερα μου, στρατού Διονυσίου, πριν βγει στην πίστα. Ο πατέρας μου ήξερε από την καλή κι από την ανάποδη, τι κοστούμι πρέπει να φοράει. Ο πατέρας μου φορούσε πρώτα τα παπούτσια ώστε να μη χρειαστεί να σκύψει και τσαλακωθεί το σακάκι. Μετά δεν κουνούσε τα χέρια του», είπε αρχικά ο Στέλιος Διονυσίου.

dionisiou.jpg

Για τις ιδιαιτερότητες του πατέρα του και την αφοσίωσή του σε αυτό που αγαπούσε, στο τραγούδι, ο Στέλιος Διονυσίου αποκάλυψε πως, «Φορούσε μία ειδική λακ στα μαλλιά. Αν τον ακουμπούσε κάποιος στο κεφάλι μπορεί και να τον σκότωνε. Κάποια στιγμή είχε μπει ο Άγγελος στο καμαρίνι του πάτερα μας, κι εκείνος δεν το θυμόταν, γιατί ήταν αφοσιωμένος στο να ετοιμαστεί να βγει στην πίστα. Κάποιος θαμώνας πήγε να του πιάσει τα μαλλιά και ήταν σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα».

dionisiou.jpg

Και συμπλήρωσε: «Ο Γιάννης Πάριος είχε τραγουδήσει στον πάτερα μου το “Τα πήρες όλα και έφυγες” γιατί ήταν διστακτικός και τελικά το τραγούδησε. Ο πατέρας μου θεωρούσε το “Εγώ να δεις”… γλυκανάλατο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved