O Τάσος Κωστής παραδέχεται: «Με τον Γιάννη Μπέζο, παρόλο που είμαστε ξαδέρφια, δεν μιλάμε και πολύ»
Media

O Τάσος Κωστής παραδέχεται: «Με τον Γιάννη Μπέζο, παρόλο που είμαστε ξαδέρφια, δεν μιλάμε και πολύ»

 O Τάσος Κωστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast@star για τον Γιάννη Μπέζο, την Έλντα Πανοπούλου και τα κάστινγκ.

Αρχικά ο Τάσος Κωστής είπε χαρακτηριστικά: «Έκανα μεταγλωττίσεις γιατί τα λεφτά από το θέατρο δεν έφταναν. Κάποιοι συνάδελφοι το υποτιμούσαν. Διευθυντής καναλιού έδωσε οδηγία να κάνω τον Δρακουμέλ τόσο κακό που να φοβούνται τα παιδιά να πάνε στο δάσος. Αν παίρνουν ηθοποιούς με βάση τους followers κακό του κεφαλιού τους. Χωρίς προσόντα, ποιοι θα τους δουν; Θα φύγω από τη δουλειά από μόνος μου, όταν θα νιώσω ότι το σώμα μου και το μυαλό μου δεν είναι αυτό που πρέπει. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε για τις βιντεοταινίες, είχαν τεράστια επιτυχία, γιατί να ντραπώ;», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

kostis.png

Και πρόσθεσε ο ηθοποιός: «Με την Έλντα Πανοπούλου δεν μιλάμε. Μετά το Ρετιρέ δεν ξανασυναντηθήκαμε, παρά μόνο μια φορά στο θέατρο. Με τον Γιάννη Μπέζο, παρόλο που είμαστε ξαδέρφια, δεν μιλάμε και πολύ. Εντάξει, μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν κάνουμε παρέα. Μου λένε να πάω να περάσω κάστινγκ, αλλά δεν πάω. Δεν μπορώ να περνάω από κάστινγκ για να δουν αν κάνω ή όχι. Γιατί να κάνω κάστινγκ; Να δουν τι; Αφού μέχρι σήμερα παίζω, άρα δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved