Αρσενάκος: «Οι απόψεις φέρνουν και διχογνωμία και αντίδραση. Αυτό πρέπει να κάνει μια επιτροπή»
Media

Αρσενάκος: «Οι απόψεις φέρνουν και διχογνωμία και αντίδραση. Αυτό πρέπει να κάνει μια επιτροπή»

Ο Γιώργος Αρσενάκος είναι ίσως το πιο αυστηρό μάτι του «Fame Story» στο Star. Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του σχολιάζει από τη δική του οπτική την κριτική επιτροπή του σόου και ποια πρόσωπα έχει ξεχωρίσει.

Θα μας μιλήσεις για αυτή την επιτροπή, την οποία θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει «κριτική επιτροπή των... άκρων»;

Η αλήθεια είναι ότι ευθύνομαι πολύ για τη σύνθεσή της καθώς αποτελείται από ανθρώπους της Panik. Το σκεπτικό ήταν να καλέσουμε κορυφαίους -ο καθένας στην κατηγορία του- καλλιτέχνες. Και το πετύχαμε. Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα είναι οι καλύτεροι στο είδος της μουσικής που υπηρετούν. Σκεφτήκαμε λοιπόν να έχουμε εκπρόσωπο και από τη ραπ μουσική -η τραπ είναι μια υποκατηγορία της ραπ-, και ο κορυφαίος που έχουμε αυτήν τη στιγμή στο συγκεκριμένο είδος είναι ο Light. Πίστευα πολύ στον Light όπως τον γνώριζα από τη συνεργασία μας. Έχει και λόγο και άποψη - κάποιες φορές με την κοινή λογική και άλλες ακραία.

g_arsenakos_1675101946_3027297003355873128_8157427.jpg

Για τους πιο mainstream είναι μια αποκάλυψη.

Πιστεύω πως ναι. Οι απόψεις φέρνουν και διχογνωμία και αντίδραση. Αυτό πρέπει να κάνει μια επιτροπή. Ο καθένας το προσεγγίζει από τη δική του πλευρά. Ο Αντώνης το βλέπει από την πλευρά ενός legend, με το λαϊκό πρίσμα. Εγώ από το πώς είναι κάποιος ως συνεργάτης - αν είναι δουλευταράς, αν ψωνίστηκε... Διότι, πέρα από το ταλέντο, παίζουν ρόλο και ο χαρακτήρας κάποιου και ο τρόπος με τον οποίο φέρεται. Επίσης, βλέπω την προοπτική. Τελειώνοντας το σόου, πού μπορεί να κινηθεί; Τι μπορεί να κάνει; Τι κενό υπάρχει στην αγορά για να μπορέσει να μπει; Η Φουρέιρα, πάλι, βλέπει έκφραση, βλέπει ερμηνεία, βλέπει πάθος. Ο Light, ένας νέος καλλιτέχνης, ένας νέος άνθρωπος, βλέπει αν κάτι είναι μοντέρνο, αν μπορεί να σταθεί στο σήμερα. Ο καθένας έχει την οπτική του.

Εσύ όμως έχεις την ευθύνη και μετά το πέρας του παιχνιδιού.

Αυτό είναι αλήθεια.

g_arsenakos_1701610392_3249665964792385779_8157427.jpg

Ίσως γι’ αυτό είσαι λίγο παραπάνω αυστηρός;

Είμαι και θέλω να είμαι, γιατί με τα χάδια πας για ύπνο! Με την κριτική θα εξελιχθείς και θα κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Άγχος και έννοια μου είναι, σε όσα talent shows συνεργαζόμαστε, να μπορέσουν κάποιοι από τους συμμετέχοντες να κάνουν καριέρα. Και στο προηγούμενο talent show όπου συμμετείχαμε, το «House of fame», ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας έκανε μια μεγάλη επιτυχία με το «Τα, τα, τα» και συνεργάστηκε με τον διεθνούς φήμης Αιγύπτιο super star Μοχάμεντ Ραμαντάν. Το ίδιο ισχύει και για το νικητή του «X Factor», τον Γιάννη Γρόση, ο οποίος είναι τώρα με τον Λεύτερη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου. Έτσι αρχίζει να χτίζεται η καριέρα. Δεν είναι όπως παλιά που έμπαινε ο Νίνο στην Ακαδημία και την άλλη μέρα ήταν super star! Από τότε έχουν υπάρξει πολλά talent shows και τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Μέχρι τώρα έχεις ξεχωρίσει κάποια πρόσωπα;

Νομίζω ότι όσοι έχουν μείνει υπάρχει λόγος που έχουν μείνει και έχουν ξεχωρίσει. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που εκπροσωπούν και άλλο είδος μουσικής, κι αυτό είναι το ωραίο. Ο Φειδίας είναι πολύ δυνατός στο performance, ο Σωτήρης έχει εξελιχθεί και μπορεί να υπηρετήσει ένα αισθαντικό ποπ-ροκ ρεπερτόριο. Η Άννα είναι μια παρουσία που δεν είχα υπολογίσει στην αρχή, αλλά έδειξε μια δυναμική, μια εξέλιξη. Δεν είναι σωστό να κρίνουμε αν δεν έχουμε δει την εξέλιξη του καθενός

Πηγή Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved