Ο γιατρός: Ο Μιχάλης αποκαλύπτει την αλήθεια και σώζει τον Ανδρέα
Media

Ο γιατρός: Ο Μιχάλης αποκαλύπτει την αλήθεια και σώζει τον Ανδρέα

Ο γιατρός: Όσα θα δούμε στα επεισόδια της Δευτέρας και της Τρίτης.

Την ώρα που ο Ανδρέας καρδιοχτυπά για την Άννα, καθώς εκείνη νοσηλεύεται με μια περίεργη ασθένεια, η Κέλλυ την πιέζει να μιλήσει για τη συνάντησή της με τον Φώτη. Παράλληλα, ο Μιχάλης αποκαλύπτει την αλήθεια για την υπόθεση με το Satonal για να σώσει τον Ανδρέα.

giatros2.jpg

Η έρευνα για τον Ανδρέα συνεχίζεται και μάλιστα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της. Ωστόσο, ο γιατρός δεν μπορεί να σκεφτεί καθόλου τον εαυτό του σε αυτή τη φάση της ζωής του, παρά μόνο την Άννα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με μια περίεργη ασθένεια. Όσο ο Ανδρέας αγωνιά για την υγεία της πρώην συζύγου του, λοιπόν, η κόρη τους, η Κέλλυ, προσπαθεί να πείσει τη μητέρα της να μιλήσει σε όλους για τη συνάντηση που είχε με τον Φώτη, τον πρώην εκπαιδευόμενο που είχε διώξει ο Ανδρέας την ημέρα του ατυχήματος του. Η διευθύντρια της κλινικής είχε συναντήσει τον νεαρό μόλις μερικές ώρες πριν εκείνος αφήσει την τελευταία του πνοή. Όμως η Άννα επιμένει να μη θέλει να αποκαλύψει το παραμικρό για αυτή τη συνάντηση, διότι φοβάται ότι μπορεί άθελά της να μπλέξει τον Ανδρέα.

Andreas-Brettos-(Kwnstantinos-Markoylakhs).jpg

Εν τω μεταξύ, η Δανάη, ύστερα από την καλή συνεργασία της με τη μητέρα της σε μία χειρουργική επέμβαση, αποφασίζει να κάνει ξανά αίτηση για τον τομέα της χειρουργικής. Αυτή η εξέλιξη, όμως, επηρεάζει όχι μόνο τη δική της ζωή αλλά και του Δημήτρη, διότι διαταράσσονται οι ισορροπίες της σχέσης τους. Από την άλλη πλευρά, ο Λεωνίδας διαβεβαιώνει την Εύα ότι δεν σκοπεύει να φύγει από το νοσοκομείο τώρα που τελειώνει η ειδικότητά του, αλλά εκείνη φοβάται ότι δεν της λέει την αλήθεια και διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις, καθώς βλέπει τον άντρα που αγαπάει να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα.

O-GIATROS-K.Markoylakhs1.jpg

Τέλος, ο Μιχάλης παίρνει μια γενναία απόφαση, ρισκάροντας τα πάντα. Για την ακρίβεια, ο γιατρός δεν θέλει να αφήσει τον Ανδρέα να πάρει πάνω του όλο το φταίξιμο για την αλλαγή των αποτελεσμάτων για το SatonaLPcoi, αποκαλύπτει την αλήθεια σε όλους για να σώσει τον Ανδρέα με κίνδυνο να χάσει αυτός τη δουλειά του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved